ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ (και μάλλον ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο)

Ολική επαναφορά των καμερών, ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με προσωπικό και μέσα

«Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αυξημένη ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας σε προσωπικό και σε μέσα. Θα εντατικοποιηθεί η παρουσία της Αστυνομίας, παντού, προκειμένου να επιτελέσει κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της. [...] Για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος είναι αναγκαία η χρήση καμερών βάσει της ευρωπαϊκής εμπειρίας όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται, μεταξύ άλλων, σε ενεργοποίηση των καμερών που έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικές λεωφόρους, με νομοθετική ρύθμιση, έπειτα από συνεννόηση και με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και πλήρη ενεργοποίηση του συστήματος C4Ι.

Περισσότερα στο www.in.gr.

Τι να σχολιάσω; Απλά διαβάστε το... Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!

2 σχόλια:

Ka0s είπε...

Εγώ εχω την αποραεΑ.Όλοι αυτοί οι νόμοι και οι αποφάσεις που έχουν πεί ο Δενδιάς και οι λοιποί δεν πρέπει να πάρουν την πλειοψηφεία 151 βουλευτών για να περάσουν;

Αntidrasex είπε...

Ναι
Αμφιβάλλεις ότι θα την πάρουν?