ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Κυψέλη

"Δύο αστυνομικοί της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» σταμάτησαν μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες για έλεγχο στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη. Οι δύο άγνωστοι τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικό χτυπήθηκε από τη σφαίρα στο κεφάλι ή σύμφωνα με άλλη πληροφορία στο στήθος. Μετά τους πυροβολισμούς οι άγνωστοι απέσπασαν το πιστόλι του, τύπου CZ και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Στην περιοχή του συμβάντος επικρατεί τρομερή αναστάτωση με δεκάδες περιπολικά να ψάχνουν τους γύρω δρόμους και περιοχές να έχουν αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Τα σενάρια

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην οδό Σκιάθου μετά από τηλεφώνημα που κατήγγειλε κλοπή αυτοκινήτου εν εξελίξει. Ομάδα 11 αστυνομικών έσπευσε στο σημείο. Οι δύο της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους και προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτο μοτοσικλετιστή. Τότε, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, κρυμμένος συνεργός του που φορούσε κουκούλα* τους πυροβόλησε."

(Πρώτη καταχώρηση 3 Απριλίου 2009, 00:15)"

Μια πρώτη εκτίμηση από την ΖΟΥΓΚΛΑ.
(*Φυσικά και θα φορούσε κουκούλα! Το να λέμε οτι φορούσαν κουκούλα είναι πολύ τρέντι τωρα τελευταία. Βάλτου κει μια κουκούλα να τρομοκρατηθεί ο κόσμος, η μήπως αν τον πιάσουμε να έχουμε να διπλασιάσουμε την ποινή του!!!)


-UPDATE-

Το παραπάνω λίνκ δεν λειτουργεί. Δείτε νεότερες εξελίξεις απο την ΖΟΥΓΚΛΑ τις οποίες βρήκα από το μπλόγκ του Ηνίοχου

7 σχόλια:

hnioxos είπε...

Περνώντας γύρω στη 1πμ από την περιοχή, είδα πολλούς μπάτσους μαζεμένους μπροστά από ένα φαγάδικο που βρίσκεται στην οδό Πατησίων 312. Φορούσαν όλοι κράνη και είχαν μηχανάκια. Προφανώς ήταν της ομάδας Δέλτα. Δεν σταμάτησα να δω τι συμβαίνει, αλλά τώρα είδα την είδηση. Ελπίζω αυτοί που πυροβολήθηκαν να αναρρώσουν πλήρως. Φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα εξαπολυθεί πάλι πογκρόμ, οπότε να φυλάγεστε.

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

Γιατί δε με πείθει?
Γιάτί το πρώτο που σκέφτηκα μόλις το είδα το στις ειδήσεις ήταν "ωραίο τρομολαγνικό κολπάκι"¨?

yX είπε...

Μάλλον επειδή σχεδόν όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε, αλλά η ανθρωπιά μας και το γεγονός ότι κινδυνεύει (πάλι) μία ζωή, μας έκανε να μην το πούμε δυνατά...

Δε νομίζω να ήταν στημένο, αλλά θα το χρησιμοποιήσουν με μεγάλη χαρά, για αυτό πάω στοίχημα.

wert01gf είπε...

Αποκλειστικές πληροφορίες μιλούν για εξοστρακισμό της σφαίρας και ενδεχόμενη αποκλίνουσα συμπεριφορά του άτυχου αστυφύλακα. Ώχου, τι κρίμα!

Yellow Kid είπε...

Μην γινόμαστε κακοί, wert01gf! "Εξοστρακισμοί σφαιρών" δεν πρέπει να γίνονται από καμιά πλευρά.

Ηνίοχε, σε ευχαριστώ για την μαρτυρία σου και ναι. Φοβάμαι πώς Θα ξαμοληθούν πάλι μπάτσοι και θα μαζεύουν χρησιμοποιώντας μάλλον την γνωστή τους ευγένεια.

ΜΕ_ΤΟ_ΑSETON, μην αγιοποιούμε τόσο πολύ την πλευρά όσων δεν είναι μπάτσοι. Το βρίσκω πολύ πιθανόν να έγινε, αλλά δεν ξέρω από ποιους. Αυτό που με ενόχλησε όπως το διάβασα στην ζούγκλα και το επεσήμανα ποιο κάτω είναι η αναφορά στην κουκούλα. Λές και εκεί είναι το ζήτημα.
Να παραδεχτώ πάντως, πως είναι ύποπτο που η σελίδα αυτής της Ζούγκλας δεν υπάρχει πια...

yX, το μόνο δυσάρεστο είναι πώς κάτι Μαρκογιαννακηδες και Δένδιδες είναι αυτοί που θα πάρουν την χαρά.

yX είπε...

Ε, ναι, δεν εννοούσα άλλους.

http://a-gnosti-kallitexnes.blogspot.com/ είπε...

GRECO MASCARA
«ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται»
Υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας

Ά-γνωστοί...καρναβαλιστές, μοτοσυκλετιστές, κλόουν, σαδομαζοχιστές, σκιέρ, ηθοποιοί, μηχανικοί, ντοπαλοί, δύτες, οξυγονοκολλητές, οδοκαθαριστές, γιατροί-χειρουργοί, ghostbusters, νοσοκόμες, λάτρεις του μακιγιάζ, ντελιβεράδες, χιπ-χόπερς, δικυκλιστές, emo, λάτρεις της ταχύτητας, καπνοδοχοκαθαριστές, δακρυγονοβομβαρδισμένοι, σούπερ ήρωες, κοκκινοσκουφίτσες, πεζοπόροι της βροχής, αστροναύτες, μελισσοκόμοι, συνεσταλμένοι, ninja, απολυμαντές, ντεθάδες, πειρατές, ζαπατίστας, δραπέτες, και καλλιτέχνες...
βρήκαμε αυτό που μας ενώνει!!!

Kαλούμε το Σάββατο 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία του Θησείου σε ανοιχτό εργαστήρι κατασκευής μάσκας.
Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί performance στην πλατεία Μοναστηρακίου η οποία θα συναντήσει τους ά-γνωστούς καλλιτέχνες στο Θησείο.
Στη 13:00 ξεκινάμε με κατεύθυνση το Σύνταγμα, μασκοφόρα πορεία .
Φέρτε την τρέλα σας, για να τελειώνουμε με αυτήν την κοροϊδία!

(ελάτε με μπαντάνες, κουκούλες, κασκόλ, φερετζέδες, μαντήλες, γυαλιά, κορδέλες, μάσκες, κράνη, μακιγιάζ, καπέλα, χρώματα, σκουφιά -
και επειδή ο ρυθμός μας αρέσει οι μουσικοί ας κατεβούν δυναμικά.)