ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Οι Τυροσούζες

Το "Μεγάλο Παπί", για όσους δε θυμούνται, είναι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Χουντογιαννάκη, με ομάδες μηχανόβιων Ράμπο που με αστραπιαία ταχύτητα θα διακτινίζονταν όπου τους καλούσε η ανάγκη και η έννομη τάξη, για να πλακώνουν με μεγαλύτερη πυγμή, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τους ταραξίες που έχουν καταστρέψει τη χώρα μας. Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της ομάδας αυτής θα ήταν (κάτι μου λέει ότι θα αναβληθεί) το τέλος της εβδομάδας, αλλά οι Τυροσούζες είχαν βγει στη γύρα εδώ και μία εβδομάδα, σε demo version, για να δει η ηγεσία πως θα τα πάνε... και τα πήγαν περίφημα:

Τη Δευτέρα, κουρασμένοι από τη συνεχή επιβολή του νόμου, οι Τυροσούζες αποφάσισαν να πάνε για έναν καφέ, ως γνήσιοι Έλληνες. Πάρκαραν λοιπόν τα παπάκια τους παράνομα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, ως γνήσιοι Έλληνες, και άραξαν για καφέ. Έλα όμως που τα παπάκια ενοχλούσαν, και κάποιοι καταστηματάρχες κάλεσαν τη δημοτική αστυνομία, η οποία μετά από λίγο έφτασε στο σημείο και τους έγραψε κλήσεις. Λίγο μετά, οι Τυροσούζες το πήραν πρέφα και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από τους δημοτικούς συναδέλφους τους... Αυτή είναι η ομάδα Δέλτα, που θα καταφτάνει παντού στην Αθήνα σε 5 λεπτά για να σώζει τις βιτρίνες από τους κουκουλοφορους;

Το φιάσκο παίχτηκε στο MEGA, το Alter, δημοσιεύτηκε στο ΕΘΝΟΣ, αλλά οι υπεύθυνοι κάνουν την (μεγάλη) πάπια.

3 σχόλια:

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

αφού η δημοτική αστυνομία φτάνει τόσο γρήγορα γιατι δεν αναλαμβάνει και την αστυνόμευση αντι της ομάδας δέλτα??

yX είπε...

Κάτσε να πάρουν κι αυτοί όπλα, και μπορεί να γίνει κι αυτό...

HappyHour είπε...

Παιδιά το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώθηκε από τους υπεύθυνο της δημοτικής αστυνομίας, οι κλήσεις κόπηκαν σε Ι.Χ μηχανάκια.