ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Τρία σε ένα

  1. Μεγάλα, σοβαρότατα ερωτήματα, για τις αιτίες και τις ευθύνες θανάτου του 24χρονου ομογενούς-αθλητή Νικολάου Σακελλίωνα, τον περασμένο Μάιο στο κέντρο της Αθήνας, προκαλούνται από σειρά αντιφάσεων μεταξύ επισήμων εγγράφων, ιατρικών βεβαιώσεων-γνωματεύσεων, της ιατροδικαστικής έκθεσης και της ληξιαρχικής πράξης θανάτου. Τα στοιχεία αυτά, αλλά και η συγκλονιστικές καταθέσεις αυτόπτη μάρτυρα (διέθεσε και video), έρχονται σε αντίθεση με την εκδοχή της Αστυνομίας που υπονοεί θάνατο από ναρκωτικά. Οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε από κακοποίηση που υπέστη από αστυνομικούς και κάνουν λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης, με απόκρυψη και προσωπικών ειδών.
  2. Νεαρός Αφγανός πρόσφυγας έχασε τη ζωή του μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα, οι υπεύθυνοι του οποίου διαβεβαίωσαν τους οικείους του ότι ο θάνατος επήλθε από αυτοκτονία διά... στραγγαλισμού.
  3. «Ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, εκχυμώσεις και εκδορές» διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στο πρόσωπο και στο σώμα 22χρονου φοιτητή που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Ο παθών μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής και υποβλήθηκε σε εξέταση από τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Μυλωνάκη. Μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε «επικίνδυνη» ή όχι τη σωματική βλάβη που υπέστη ο φοιτητής. Ο τελευταίος υποστηρίζει ότι δέχτηκε απρόκλητα χτυπήματα από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του για εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το μεσημέρι του Σαββάτου υπέβαλε έγκληση κατά αστυνομικών αναφέροντας ότι κακοποιήθηκε τόσο κατά την ώρα ελέγχου όσο και εντός του αστυνομικού καταστήματος.
Στο τελευταίο: "Στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας αναφέρεται ότι έκανε προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο και στο καπό περιπολικού κατά τη διάρκεια της σύλληψης."...Ναι, και επίσης ένα τεράστιο ούφο προσγειώθηκε πάνω από το αστυνομικό τμήμα, αλλά πριν προλάβουν να τον απαγάγουν, του επιτέθηκε μία τεράστια μεταλλαγμένη τίγρη και όταν αυτός πήγε να ξεφύγει έπεσε σε ένα καζάνι με νιτρικό οξύ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ;



Δείτε ολόκληρα τα άρθρα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

4 σχόλια:

JustAnotherGoneOff είπε...

Τι άλλο θα μας πούνε;

Τίποτα. Τα έχουν πει όλα κι επαναλαμβάνονται.

Αntidrasex είπε...

Αλήτες παιδί μου...
Περπατάει ο άλλος μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα από το Αφγανιστάν ως εδώ, έχει περάσει τα καφριλίκια των Ταλιμπάν και όσων και έρχεται εδώ να αυτόστραγγαλιστεί στο κρατητήριο για να κατηγορήσει την αστυνομία.

Περιμένω την ανακοίνωση που θα λέει:
"Ο κατηγορούμενος, χτύπησε επανειλλημένως με το πρόσωπο του τις γροθιές των αστυνομικών, καθώς και με την κοιλιακή του χώρα τα παπούτσια τους, με προφανή σκοπό να τους προκαλέσει ζημιά"

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αυτοτραυματισμοι είναι όλα. Εξάλλου, τι ένας θάνατος ή πέντε μέσα σε τέτοια οικονομική κρίση; Κι αν είναι από μετανάστες, ακόμα καλύτερα... Κι όωμς συμπτωματικά όλοι τους αυτοκτονούν μέσα σε τμήματα...

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο φοιτητής ανήκει στην νέα οργάνωση με το έξαλλο όνομα 'σέχτα επαναστατών' και προσπαθούσε να αυτοκτονήσει χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο για να μην αποκαλύψει τα μυστικά της οργάνωσης...