ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Αυτοί μας κυβερνάνε!

Αντιγράφω από το cosmo.gr:

Εντελώς αναξιόπιστα χαρακτηρίζουν οι Βρυξέλλες στοιχεία που παρουσιάζει η Ελλάδα για το δημοσιονομικό της έλλειμμα και ζητούν νέα απογραφή.
«Μας κοροϊδεύετε με ψεύτικα στοιχεία» λένε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μιλούν για ένα άνευ προηγουμένου παιχνίδι της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες απόκρυψης και παρουσίασης ψευδών στοιχείων σχετικά με το έλλειμμα, που «αγγίζει τα όρια του γελοίου».


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», οι κοινοτικές υπηρεσίες γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα το έλλειμμα της Ελλάδας είναι πολύ υψηλότερο και μιλούν για οφθαλμοφανή απόπειρα εξαπάτησης της ΕΕ. Υψηλόβαθμη πηγή μίλησε για συμπεριφορά που «αγγίζει τα όρια του γελοίου» και πρόσθεσε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι Βρυξέλλες δεν ζητούν προς το παρόν από την Ελλάδα να διενεργήσει μια νέα δημοσιονομική απογραφή, ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματός της, είναι η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση.

  • Αυτοί μας κυβερνάνε!
  • Αυτούς ψηφίζουμε!
  • Αυτοί έλεγαν ότι τα παιδιά που ανάρτησαν το πανό στην Ακρόπολη "ντρόπιασαν τη χώρα"
  • Αυτοί δήλωναν ότι η κατάληψη στην ΕΡΤ ήταν "κατάλυση της νομιμότητας"
Κοινοί, ηλίθιοι και κουτοπόνηροι λωποδύτες...

1 σχόλιο:

yX είπε...

Ολόκληρο το άρθρο των Νέων, εδώ!