ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος , τα γεγονότα του Κολωνακίου, έγιναν βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν προβοκάτσια ή στημένο, αλλά πως πρόκειται για μια εντελώς άστοχη και κοντόφθαλμη κίνηση, χουλιγκάνικου τύπου, που ούτε και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες είχαν φανταστεί τις συνέπειές της.



Ήδη:

-Αναθερμαίνεται το θέμα της άρσης του ασύλου.

-Δημιουργούνται νέα σώματα ταχείας επέμβασης και καταστολής ταραχών, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ.

-Πρωταρχικός σκοπός των σωμάτων αυτών, δεν θα είναι τόσο η αντιμετώπιση των επεισοδίων, όσο οι ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ συλλήψεις.

-Αναβαθμίζεται ο ρόλος των πάσης φύσεως ασφαλιτών και χαφιέδων. Προβλέπονται: περισσότερες πεζές περιπολίες αστυνομικών με πολιτικά και εντατικοποίηση στη συλλογή "πληροφοριών".

-Ξανασυζητείται η πρόταση για νέα "ιδιώνυμα" αδικήματα. Αυτή τη φορά όχι μόνο για την κουκουλοφορία αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα (!) που μπορεί να ακούγονται σε πορείες και ΑΛΛΟΥ.

-Προτείνεται η προσαύξηση ποινής καταδικασθέντων για πλημμελήματα, αν κριθούν από το δικαστήριο «κουκουλοφόροι».

-Φέρνουν άρον άρον «ειδικούς» από το εξωτερικό, για να μας δώσουν τα «φώτα» τους, στο ζήτημα της αποκατάστασης της «Τάξης».

-Οι εταιρείες σεκιούριτι τρίβουν τα χέρια τους. Κάνουν κιόλας, χρυσές δουλειές. Το θέμα της οπλοφορίας των σεκιουριτάδων, επανέρχεται.

-Τα φασισταριά προετοιμάζουν το έδαφος για εκδήλωση «φαινομένων αυτοδικίας».

-Τα ΜΜΕ και το ΛΑΟΣ αναμασάνε σενάρια για αναρχοπατέρες και ινστρούχτορες, δείχνοντας ως κέντρα εκκόλαψης ταραξιών, οργανώσεις και συλλογικότητες του ευρύτερου αυτόνομου/ελευθεριακού χώρου. Στόχος τους και η αντιπληροφόρηση.

Όπως πάει το πράγμα, δε θα παραξενευτώ αν σε λίγο καιρό απαιτείται άδεια της αστυνομίας, για συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων. Μη σας φάινεται περίεργο, το μέτρο ισχύει σε αρκετές χώρες .

( Μόλις προχτές, 189 συλλήψεις στο Μόντρεαλ, απλά και μόνο για συμμετοχή σε διαδήλωση που απαγορεύτηκε).



-Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Μέσα σ΄όλα αυτά , ο Δένδιας στο νέο σωφρονιστικό σύστημα που μας είχε τάξει, (θυμάστε την εξέγερση των κρατουμένων τον Νοέμβρη?) χώνει στη ζούλα και διάταξη για τη δημιουργία νέων φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ, για τους βαρυποινίτες. ( Καλωσήρθες Stammheim).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε, και καλή χούντα!

Squeaky είπε...

Ακριβώς...