ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Έξω οι ξένοι!

28 σχόλια:

πετρούλα είπε...

καλο!

Yellow Kid είπε...

Λευκό χιούμορ!

Αntidrasex είπε...

Εσύ ρε κίτρινε τι μιλάς για άσπρους και λευκούς?

Αntidrasex είπε...

Ωπα! Που ήσουν εσύ? Και είχα ανησυχήσει...
Ουφ, ηρέμησα τώρα.

Αntidrasex είπε...

Πάντως, μου αρέσει που σε ένα απλό σκίτσο, αμέσως αναγνώρισες τα "εσείς" και "εμείς".
Όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω!

Yellow Kid είπε...

Καυλώς' τον μας! Καταρχήν τι τεμπελιά είναι αυτή να αφήνεις τα ίδια ακριβώς σχόλια και στο δικό μου και στο δικό σου.
(εκτός αν σκέφτεσαι όπως συμφωνήσαμε να τα σβήνεις από δω προκειμένου να μένεις πάντα στα τρία. Οκ τότε).

Δεύτερον:
Γιατί ρε γαμώ το Παπαδόπουλο σας, οι φασίστες δεν έχετε ΙΧΝΟΣ χιούμορ, αντιθέτως θέλετε να βλέπετε παντού εχθρούς και εισβολές; Παπαπα... Δες το απλώς σαν μια αντιστροφή του ρατσισμού σας.

Αntidrasex είπε...

ΥΚ τώρα λες μαλακίες και θα σε επαναφέρω στην τάξη:
Φασίστας και χιούμορ είναι 2 έννοιες που δεν κολλάνε.
Όπως φασίστας και σεξ, ας πούμε.

Εκτός αν για χιούμορ εννοήσουμε του Σεφερλή και για σεξ το πληρωμένο.

Yellow Kid είπε...

Το οτι είναι κάποιοι τρελαμενοι τύποι που κυκλοφορούν με ξυρισμένο κεφάλι και ασπίδες, σηκώνουν την αμασχάλη τους να χαιρετήσουν τον αόρατο φύρερ, αγνοούν κάθε κανόνα γραμματικής ορθογραφίας (οι περισσότεροι δε ενώ δηλώνουν Έλληνες γράφουν με greeglish) δεν είναι μία ένδειξη χιούμορ;

Αntidrasex είπε...

Ναι, αλλά όχι δικού τους. Της Φύσης (ή της Παραφύσης)!

Yellow Kid είπε...

Αυτό θα συμπλήρωνα. Τελικά μάλλον υπάρχει Θεός και μας κάνει χοντρή πλάκα, ή όταν έφτιαχνε τους φασίστες ήταν ντίρλα (μάλλον το δεύτερο), αλλά μετά μόλις συνήθλε απο το μεθύσι με το χαγκόβερ είδε τι κακό είχε κάνει στην ανθρωπότητα με τους φασίστες.

Τέλος πάντων, δεν μιλάω για τον Ιμάτζινο γιατί δεν είναι φασίστας, αλλά θολοφασίστας. Και μίας που είμαστε εδώ πέρα (ιματζινε) και μιλάμε για έτσι και γουβέτσι πές μας σε παρακαλώ το δικό σου γιουβετσάκι που λέει οτι μας χρειάζεται ενας Παπαδόπουλος, αλλά μετά σε επόμενο πόστ σου ο Παπαδόποπουλος γίνεται κακός.
Εξήγησε μου σε παρακαλώ, αν δεν είσαι μαζί με τους Ναζί, τι δουλειά έχει όλη αυτή ναζιστική και αντισημιτική προπαγάνδα στο μπλόγκ σου, όπως επίσης πώς είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι οπαδούς των Ναζί.

Εκτός απο το γουεβτσάκι έχω και μία ωραία γίγαντες πλακί. Να συνεχίσω;

CrashEclass είπε...

Ο τίτλος (αρχικά) απωθεί,η φωτογραφία τα σπάει και τα σχόλια σπέρνουν!Μπράβο,πέστε τα,το φασισταριό δεν κάνει για τίποτα... Τί χιούμορ λέτε τώρα, εδώ δεν υπάρχουν οι βασικές νοητικές λειτουργίες...

Yellow Kid είπε...

Ναι, ο τίτλος είναι ψαρωτικός!

CrashEclass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CrashEclass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινος πέρασες τα 3 σχόλια, οπότε θα πρέπει να σβήσεις κάποιο.

Yellow Kid είπε...

Τι χιούμορ να έχω ρε σαχλαμάρα με τους σφαγείς της ανθρωπότητας;
Που είχαν δίκιο γαμώ το χριστό μου;
Όταν στέλνανε κόσμο στα κρεματόρια;
Όταν έκλεβαν περιουσίες;
Όταν κρεμούσαν ανθρώπους τις πλατείες;
όταν βασανίζαν;
Οταν βομβαρδίζαν;

Σε ποια από αυτά να κάνω χιούμορ;

Μαλάκα!

Αntidrasex είπε...

Ιματζινούλη, το τραγικό λάθος δεν το έκανε ο Γιέλλοου.

Ο μπαμπάκας σου το έκανε, που δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε.

CrashEclass είπε...

Κίτρινε μην τον βρίζεις τον φαντάσιο,ευχαρίστηση του προσφέρεις.Οι φασίστες είναι γεννημένοι μαζοχιστές.Μια παναγία κι απο μένα,όβερ και άουτ.

Yellow Kid είπε...

Έχεις χάσει επεισόδια, Crash και εδώ είμαστε λίγο σαν την πλοκή στο Lost!

Περίληψη προηγουμένων λοιπόν:

Ο Ιμάτζινος είναι γνωστός φασιστοτρολάκιας των μπλόγκ που αρέσκεται να αφήνει τεράστια μονολεκτικά σεντόνια σε ποστ, χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο αντίλογος. Απλώς εκπέμπει. Και μπορείς να τον λες φασίστα, χουντικό, ρατσιστή, μισογύνη, φαλλοκράτη, σεξιστή κλπ, αυτά δεν τον πειράζουν. Το μόνο που τον πειράζει και λειτουργεί είναι άμα του βρίσεις την μανούλα του. (πολύ παιδικό, ε;).

Επειδή λοιπόν είχε πολλές φορές στο παρελθόν τρολάρει εδώ πέρα, με αποτέλεσμα να κατευθύνει τα σχόλια σε προσωπικές κατηγορίες και να το βγάζει από τα σχόλια, και επειδή ένα μόνο σεντόνι του, θα αρκούσε για να εκπέμψει τα φασιστικά του ιδεώδη (δικαίωμα του) είπαμε "δεν πάει άλλο! Όχι άλλο σεντόνι!". Θα μπορούσαμε να του τα σβήνουμε. Αλλά δεν το κάνουμε για λόγους δεοντολογίας. Ελάχιστα σχόλια έχουν σβηστει εδώ πέρα και μόνο αν θεωρήθηκαν ακραία, προσέβαλαν νεκρούς, περιείχαν προσωπικά δεδομένα κλπ.

Ο κανόνας λοιπόν του όρισα είναι ο εξής: Να συνεχίζει να γράφει όσα σεντόνια επιθυμεί, αλλά μετά το τρίτο του αν συνεχίσει θα προσθέτω και εγώ έναν γελοίο χαρακτηρισμό για την μαμά του σε κάθε καινούριο του σχόλιο.

Και για να αφαιρεθεί το δικό μου σχόλιο, θα πρέπει και ο Ιμάτζινος να αφαιρέσει κατ' επιλογήν του κάποιο απο τα δικά του, ώστε να υπάρχουν μάξιμουμ 3 Ιματζινοσεντόνια σε κάθε πόστ.

-=IMAGINOS=- είπε...

Γιέλλοου μιας και μου απεύθυνες το λόγο στο JR και απάντησα αλλά ο φασιστάκος Φραπ δεν τόλμησε να δημοσιεύσει την απάντηση μου, θεωρώ λοιπόν πρέπον να την δημοσιεύσω εδώ και θα σβήσω τα άλλα σχόλια μου για να μη λες ότι δεν σέβομαι τους κανόνες του ιστολογίου σου. Α ναι και ξέχασα. Σου γαμώ τη μάνα.

"Δε μου λες ρε φράπα είσαι ο SLY; Εγώ εκείνον θυμάμαι να δίνει κάτι λινκς εχθές. Και πως δεν απάντησα έστω και στα λινκς αυτά; Είπα ότι λέτε μαλακίες. Δε σου αρκεί αυτό; Το ίδιο ακριβώς σας είπε και ο Urf, δεν το θυμάσαι; Σας είπε να μη λέτε μαλακίες γιατί αυτά που εγώ σας έδειξα στο λινκ με τους γάμους 9χρονων ήταν πέρα ως πέρα αληθινά. Το TVXS και ο Σαραντάκος, (άλλος τούβλος) έλεγαν ότι πρόκειται για σιωνιστική προπαγάνδα. Βέβαια γιατί τους έτσουξε. Γίνανε και εθνικιστές φασίστες ρατσιστές τώρα ο Πούλογλου και ο Σαραντάκος και μιλάει για προπαγάνδες σιωνιστικές; Χαχαχα Μα καλά δεν ξέρετε ότι οι ισλαμιστές παντρεύονται 9χρονα; Πρώτη φορά το μαθαίνετε; Ο Μωάμεθ τι είχε παντρευτεί, πουρό ή 9χρονο βρε άσχετοι; Διαβάστε κάνα βιβλίο να μορφωθείτε λίγο. Και πάμε παρακάτω.

Λες ότι σου έγραψα από πρόξυ. Μα τι έξυπνο! Πάλι η εύκολη λύση. Θυμάστε πριν κάνα χρόνο που ήμουν για σας ο Δημήτρης Παναγιωτάς, τη βλακεία αυτή δηλαδή που είχε πετάξει ο SPY και ήταν και απόλυτα σίγουρος και το είχατε χάψει όλοι σας γιατί είναι ο SPY ο φούρναρης;

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχετε μανία καταδιώξεως και πολλά ψυχιατρικά προβλήματα ούτε καν ψυχολογικά. Έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια τις σχιζοφρένειας και είστε λίγο πριν από την αυτοκτονία. Νομίζεις ότι φοβάμαι να γράψω με το πραγματικό νικ μου; Παραδέξου βρε τούβλο ότι και πάλι σου κάηκαν τα ψωμιά σου, δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα λάθη σου σαν άνδρας. Αλλά είσαι άνδρας όμως για να τα παραδεχτείς; Ούτε καν υπήρξες ποτέ, τώρα θα γίνεις μικρέ και ανώριμε σχιζοφρενικώς προοδευτικέ φασιστάκο;

ΥΓ. Δε μου λες ρε συ. Η ζωή σου πως περνάει μέσα στο Χαμαιτυπείο 24 ώρες και μάλιστα δουλεύοντας τσάμπα; Βγες να πάρεις αέρα και να βρεις καμιά γκόμενα. Είμαι από αυτούς που ποτέ δεν πίστεψα ότι τα παίρνετε από τον Σόρος. Είστε τόσο μαλάκες που είναι αδύνατον να δουλεύετε επί πληρωμεί."

Yellow Kid είπε...

Ρε Ιμάτζινε στο θεό σου! Επειδή τρως πόρτα εκεί πέρα πρέπει να την πληρώσουμε εμείς;

Ρε μαλάκα έτσι για τιμωρία θα στο αφήσω μεν το σχόλιο (είδα ότι έσβησες εσύ τα δικά σου, έσβησα και εγώ τα δικά μου) αλλά δεν θα ανακοινώσω καθόλου στο JR ότι το έστειλες εδώ.

Κουτοπόνηρο αγόρι!

Όσο για τους υπόλοιπους σας θερμοπαρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το σχόλιο. Έχει να κάνει με μία γκρίνια του Ιμάτζινου που κλαίει επειδή δεν του πήραν παγωτό.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε αυτοί εκεί στο Jungle Report είναι σκέτοι αληταράδες τελικά! Πετάχτηκε ο SRY να επιβεβαιώσει τι; Ότι ο Φραπ έβαζε λινκς!!! Πετάχτηκε ο κόρακας να μη βγάλει το μάτι του συνκόρακα του και αυτό είναι επιβεβαίωση χαχαχα!! Και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τον SRY για το εάν αποτελεί πραγματικότητα ή όχι το ότι οι ισλαμιστές παντρεύονται 9χρονα όπως και το γνωρίζουν και οι πέτρες ακόμα. Αλλά φυσικό είναι να το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες αφού οι πέτρες είναι ανώτερες μορφωτικά και από την Ζουγκλοπανήγυρη και από τον Πούλογλου και ειδικά από τον Σαραντάκο που επικαλείται ο κάθε Φραπ SRY και λοιποί συνοδοιπόροι των ζουγκλοντουβαριών.

Και ο SRY πέταξε και το άλλο πανέξυπνο. Ότι μου έδωσαν τα λινκς και εγώ την έκανα γαργάρα για λίγο μέχρι να επανέλθω! Τι λε ρε μπάζο; Εγώ είμαι ο μοναδικός ιδεολογικός αντίπαλος μέσα στη γιάφκα ντουβαρίων και όλοι μου απευθύνουν τον λόγο. Είναι δυνατόν να απαντάει ένας σε 45 ταυτόχρονα; Είπαμε ότι οι ικανότητες μου στο διάλογο είναι μοναδικές και αποστομωτικές αλλά εντάξει δεν είμαστε και ο Τιραμόλα με ντοκτορά στη δακτυλογραφία!

Για τις εξυπνάδες εντωμεταξύ που πετάνε μετά και αφού δε μου επιτρέπουν τη δυνατότητα να απαντήσω αφού σβήνουν τα σχόλια μου, τι να πω τώρα; Ότι αυτές οι πρακτικές ακολουθούνται από αυτούς που μονίμως βρίσκονται ταπωμένοι και κολλημένοι στον τοίχο και άλλη επιλογή δεν έχουν για να επιβιώσουν; Υπάρχει άτομο που μπορεί να κάτσει τετ α τετ, ενώπιος ενωπίω και ένας απέναντι σε έναν να με αντιμετωπίσει στο διάλογο; 40 χρόνια φούρναρης, μα δε βρέθηκε καρβελάκι θολοπροοδευτικό που να μην το έψησα και να μην το τσουρούφλισα και από μπρος και από πίσω. Το μόνο που σας απομένει είναι να σβήνετε τις απαντήσεις μου για να μη γίνεστε ρόμπες. Έχετε τουλάχιστον τη διανοητική ικανότητα να καταλαβαίνετε ότι δεν σας παίρνει και απλά σας βγαίνει ο πραγματικός σας εαυτός, αυτός του θολοπροοδευτικού αναρχοφασίστα για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Είστε δηλαδή τόσο έξυπνοι όσο είναι και οι κατσαρίδες που τρέχουν να σωθούν για να μη τις πατήσεις. Μπράβο συνοδοιπόρδοι συνεχίστε έτσι για να μας κάνετε να διασκεδάζουμε. Σαρώνετε!

Γιέλλοου μιας και με κριτικάρεις στο JR και επειδή η εκεί σουσουράδα ξέρω ότι διαβάζει εδώ,, θα παίρνετε τις απαντήσεις μου εδώ και με τις υγείες σας.

ΥΓ. Αφαίρεσα ήδη ένα σχόλιο για να είμαι μέσα στους κανόνες.

Αntidrasex είπε...

ΥΚ θα σε μαλώσω!
Καταρχήν ασκείς προληπτική λογοκρισία εις βάρος μας και δεν μας αφήνεις να παίξουμε!

Κατά δεύτερον:
"Ρε Ιμάτζινε στο θεό σου!"
Το σωστό είναι "Στο 12θεο σου"!
"Ρε μαλάκα έτσι για τιμωρία θα στο αφήσω". Όχι ρε τον Ιμάτζινο, και τιμωρία ποιανού, δική του ή δική μας?
"επειδή δεν του πήραν παγωτό."
Για το καλό της υγείας του, μην πάθουν τα λαιμά του. Τέτοια εποχή μόνο γλειφιτζούρι (με πιάνεις, εεε?)

Και τρίτον, ξέχασες να πεις ότι ο Ιμάτζινος θίγεται επίσης άμα αφήσεις υπονοούμενα ότι είναι γκέυ (καταπιεσμένη αδερφή).

Σε χύνω στη μούρη.

Αntidrasex είπε...

"και από μπρος και από πίσω."
Αυτά που λέγαμε περί καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας...

Αntidrasex είπε...

"Υπάρχει άτομο που μπορεί να κάτσει τετ α τετ, ενώπιος ενωπίω και ένας απέναντι σε έναν να με αντιμετωπίσει στο διάλογο;"

Και ένα 15χρονο παιδί, ασχέτως αν εσύ (κάνεις πως?) δεν καταλαβαίνεις.

Yellow Kid είπε...

Επειδή λοιπόν ούτε εγώ είμαι σε θέση να να αντιμετωπίσω τον Αιστάιν εγκέφαλο σου, Ιμάτζινε και επειδή πραγματικά με έχεις κολλήσει τόσο πολύ στον τοίχο που δεν βγαίνω ούτε με σπάτουλα, η επόμενη σου κλάψα που θα ρίξεις εδώ μέσα για το Jungle Report (η για οποιοδήποτε άλλο μπλογκ στο οποίο έχεις φάει πόρτα) φέυγει κατευθείαν.

Τα παραπονάκια σου για το πώς σου φέρονται σε άλλα μπλογκ δεν θα τα πληρώσουμε εμείς. Μπλόγκ δικό σου έχεις, κάτσε και γράψε 10 ποστ η όσα θέλεις τα παράπονά σου για το JR. ή οποίο άλλο θες, εδώ τέρμα.

Είσαι κακομαθημένος, εγωϊστής, εγωμανής, παρτάκιας, γκρινιάρης, κλαψομούνης και γρουσούζης.

CrashEclass είπε...

Ευχαριστώ για την περίληψη του lost,με κάλυψε απόλυτα.Έσβησα κι εγώ 2 αναρτήσεις γιατί μου έδινε πολλά ντόλαρς ο Σόρος.Και κάτι για τα παυλόφσκυλα γενικά-το ιδεολογικό zenga παίζεται όπως και το κανονικό-απο κάτω προς τα πάνω,και νικητής δεν είναι αυτός που ρίχνει τα τουβλάκια.Νικητής θα έπρεπε να είναι ο εξελικτικός μηχανισμός του διαλόγου.Εγώ πλέον δε βλέπω ελπίδα με την κακομαθημένη μπεμπέκα,η οποία συζητάει όπως το πρώτο εγγόνι πολυπληθούς σογιού.Η ζωοφιλία έχει και τα όρια της.