ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δέχτηκαν και οι τυφλοί χημικά!!!

Αντιγράφω από το Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών:

"Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.) καταγγέλλει τους υφιστάμενους του Υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» κύριου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την αλόγιστη χρήση χημικών που έκαναν προκειμένου να διαλύσουν τη μεγαλειώδη πορεία που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια της απεργίας της 11ης Μαρτίου. Τα όργανα της τάξης δε δίστασαν να ψεκάσουν κατά πρόσωπο και εξ επαφής τους τυφλούς που διαδήλωναν, παρότι κρατούσαν το γνωστό λευκό μπαστούνι, συμμετείχαν ειρηνικά στη διαδήλωση, δεν διέπρατταν κανενός είδους βιαιοπραγίες και ήταν παντελώς ανυπεράσπιστοι."

Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει επειδή οι μπάτσοι "είναι του Χρυσοχοίδη". Κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και "του Μαρκογιαννάκη". Αυτό, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την στάση του κάθε αρμόδιου υπουργού. Όποιος κερατάς και αν είναι εκεί πάνω ας πάρει επιτέλους την ευθύνη για τις γουρουνιές τους. Και όταν λέω ευθύνη, δεν εννοώ "λουλούδια, συγγνώμη και ξεμπερδέψαμε" στην περίπτωση που κάποιος τυγχάνει αγωνιστής ή γνωστό πρόσωπο. Εννοώ, σοβαρότερη εκπαίδευση τους αστυνομικούς που έχει αναλάβει να μας προφυλάσσουν.

3 σχόλια:

Blackened είπε...

πόσο πιο ελεεινός ο Υπουργός; έχει ξεπεράσει και τους προκατόχους του σε θράσος και ασεβεια

yX είπε...

Και ακόμα πιο προκλητικό, το νέο όνομα του Υπουργείου...

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστο οτι το πασοκ ριχνει σοσιαλιστικα χημικα.
εχει γραψει ιστορια εξαλλου ειναι η μονη κυβερνηση παγκοσμιως που τα ματ βαρεσαν συνταξιουχους!εντωμεταξυ το 2003 βαρεσε και αστυνομικους κατι που και να ηθελες να το φανταστεις δεν θα σου ερχοταν στο μυαλο.το πασοκ το εκανε ,τρελη φαντασια λεμε