ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Όσκαρ σεναρίου στην ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη και προφυλάκιση του Μάριου Ζ., ενός διαδηλωτή που συμμετείχε -ειρηνικά, όπως δηλώνουν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες εκτός των αστυνομικών που τον συνέλαβαν- στην πορεία της προηγούμενης Πέμπτης (11/3) έχει αναδειχθεί σε ένα θέμα που κινδυνεύει να καταλήξει σε καινούριο φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι ο Μάριος στις 13:40 επιτέθηκε φορώντας κουκούλα με μολότοφ σε αστυνομικό, ο οποίος πήρε φωτιά. Μαζί του ήταν και άλλα 50 περίπου άτομα. Στη συνέχεια οι υπόλοιποι έφυγαν, αλλά ο Μάριος έβγαλε την κουκούλα του και είπε να μείνει στο ίδιο σημείο. Περίμενε μέχρι τις 13:45, οπότε ο αστυνομικός στον οποίο είχε επιτεθεί έσβησε τη φωτιά από τα ρούχα του και τον συνέλαβε.

Σας φαίνεται γελοίο; Έτσι είναι, αλλά ταυτόχρονα είναι και αλήθεια. Το ότι η αστυνομία ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα, όχι το ότι όντως έτσι έγινε...

Όλο το άρθρο στο Salata TV

3 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

"Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας "πύρινες" ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο."

Τάδε έφη ο "αλάθητος" Χρυσοχοίδης...

Αν βγεί αληθινή η "αμφισβήτηση" μας καλό είναι να παραιτηθείτε, κύριε Χρυσοχοϊδη.

Unknown είπε...

Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δηλώνουν κατά της Τρομοκρατίας.

Ωστόσο, την ασκούν επίμονα σε βάρος των Πολιτών και εύλογα έτσι, παράγουν όλες τις αιτίες που θα γεννήσουν τις επόμενες βίαιες ενέργειες κατά του Συστήματος.

Και μετά δήθεν θα αναρωτιούνται "¨πως και γιατί".

Yellow Kid είπε...

Μην κρίνετε τις Μαρίες Αντουανέτες μας, κύριε Πίττα! Δέν κάνει!

Αυτή τη στιγμή έχουν σκύψει πάνω από ένα μαθηματικό πρόβλημα και κάθε μας κρίση τους εμποδίζει να σκεφτούν!