ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κύριε Χρυσοχοίδη, είσαστε σίγουρος για το ποιούς προστατεύετε;

Το είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ και εδώ είναι η συνέχεια....

Κύριε Μαρκογιαννάκη...εε...Χρυσοχοίδη ήθελα να πω, μήπως είσαστε ο λάθος άνθρωπος στην λάθος θέση; Μήπως κάτι δεν καταλάβαμε όλοι εμείς όταν λέγατε πώς έχετε φίλους στον αναρχικό χώρο; Εκτός και άν για φίλους σας εννοείτε τους μπαχαλάκιδες με στολή. Το παρακάτω βίντεο του Giant.



Μέσα στα πλαίσια της προτροπής σας να καταγγέλονται οι αστυνομικές αυθαιρεσίες ,η ΕΟΤ (Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών) σας κάνει μία καταγγελία που εσείς, όχι μόνο αρνείστε να την διερευνήσετε, αλλά ως μία σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα προσπαθείτε να βγάλετε ψεύτες ολόκληρη ομάδα ανάπηρων ανθρώπων. Πόσο χειρότερα δηλαδή; Ελπίζω πραγματικά η επόμενη δήλωση σας να μην περιέχει "Αφού είναι ανάπηροι, γιατί κατέβηκαν στους δρόμους".

Δεν σας λυπάμαι, κυρία Αντουανέτα. Λυπάμαι όμως εκείνους που σας εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση. Ρίξατε αρχικά κάτι πυροτεχνηματάκια για να μας εντυπωσιάσετε άλλα στην συνέχεια μόλις ζορίστηκε λίγο το πράγμα συνεχίσατε το "έργο" του Μαρκογιαννάνη.

Προσέξτε μόνο, γιατί βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφορίας και τα πράγματα δεν ξεχνιούνται πία τόσο εύκολα, όσο τα προηγούμενα χρόνια του ΠΑΣΟΚ που υπήρχαν μόνο εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια στα οποία και μπορούσατε να ρίξετε πρόστιμα ή να κατευθύνετε τις πληροφορίες εκεί που θέλατε. Προσέξτε, γιατί δεν κερδίσατε τις εκλογές επειδή είσαστε άξιοι. Τις κερδίσατε γιατί οι άλλοι αποδείχτηκαν ανάξιοι. Μην κάνετε λοιπόν τα ίδια λάθη, γιατί η υπουργική πολυθρόνα δεν είναι ιδιοκτησία σας και στις επόμενες εκλογές μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος. Τώρα όμως που την καπαρώσατε (και για όσο χρόνο θα την έχετε) σκεφτείτε πώς ούτε εσείς θέλετε να ξανάρθει η ΝΔ στην εξουσία, ούτε και εμείς.

Επαναλαμβάνω: Κάντε καλά την δουλειά σας.

8 σχόλια:

Exarchias είπε...

Καλημέρα. Εξαιρετική προσέγκιση. Θα ήθελα την άδεια σας να το αναδημοσιέυσω.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Yellow Kid είπε...

Να το δημοσιεύσεις.
ΥΓ
Μάλλον δεν σου είμαι πια τόσο "ενοχλητικός", ε;

Exarchias είπε...

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με συμπάθεια ή αντιπάθεια.
Δεν καθορίζει ούτε την ποιότητα του κειμένου, αλλά ούτε την αναγνωρισιμότητα της ποιότητας αυτής.
Παρολάυτα εφόσον ρωτάς. όχι, αντιπαθητικος δεν μου είσαι.
Νομιζα οτι το είχαμε αναλύσει εκτενός το θέμα.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Yellow Kid είπε...

Κι όμως. Λόγω κάποιων σχολιασμών μου στο Ε.Μ. δέχτηκα κάποιες κακοπροαίρετες και αβάσιμες κατηγορίες σε ότι με αφορούσαν.

Το κείμενο μου μπορεί να το θεωρείς ανεξάρτητο από την γνώμη σου για μένα, εγώ δεν συμφωνώ πολύ σε αυτό. Γραπτός λόγος είναι και στις δύο περιπτώσεις. (στην πραγματικότητα και όσο αφορά κάποια προσωπική μας σχέση έξω από το παιχνίδι των μπλόγκ "δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις") Για αυτό και μου κάνει εντύπωση η μεταστροφή σου.

Εκτός αν τελικά άλλαξες γνώμη για τον τρόπο που εκφράζομαι.

Αntidrasex είπε...

Σημασία δεν έχει μόνο τι λέει κανείς, αλλά και ποιος το λέει.
Είναι ένα κριτήριο για να τον πάρεις στα σοβαρά ή όχι ή αν κρύβει κάτι από πίσω.

Exarchias είπε...

Ένας λόγος παραπάνω για να μην τα περιπλέκουμε παραπάνω. Τώρα σε ότι αφορά τα κακοπροαίρετα, θεώρω ότι άμα είχα κακές προθέσεις σε όσα συζήτησα, δεν θα είχα ξοδέψει 24 ώρες πάνω στο πληκτρολογιο κάνοντας διάλογο.
Σε ότι αφορά το Ε.Μ.είχα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να βλέπω την τεχνική φύση του προβλήματος, και εκτός αυτού είμαι απο τους ελάχιστους που ζήτησαν και κάποιες συγνώμες...
Ένα απο τα μότο μου είναι η σταθερότητα, απλά μερικές φορές αναγκάζομαι να γίνομαι δυσάρεστος.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Yellow Kid είπε...

Μόνο που στην περίπτωση των μπλόγκ και όσο δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία για τον άλλον, έχουμε μόνο το "τι λέει" και πόσο συνεπής είναι σε αυτά που υποστηρίζει...

Exarchias είπε...

@Αντιδραση+Sex αυτό το βρίσκω λίγο άκυρο.
Η αρχή του Ρατσιμού είναι οι ετικές του "ποιος" και απο "που". Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος "σοβαρός" για να κρίνει ποιον θα πάρουμε στα σοβαρα, θα προτιμήσω να μιλάω με λόγια, παρά με τίτλους.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.