ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ....06/12/08


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΟΥΜΕ 06/12/08 ημέρα Σάββατο...και καθώς κάνω αυτό το πόστ τέτοια ώρα περνάνε εικόνες απο το μυαλό μου που σίγουρα όλοι τις έχουμε....μην θάβουμε τα πράγματα...Το Σάββατο 06/12/08 του Αγίου Νικολάου πέφτει νεκρός χτυπημένος απο το όπλο του Ειδικού Φρουρου-Δολοφόνου Επαμεινώνδα Κορκωνέα ό Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.Εκείνη την νύχτα θυμάμαι πάγωσαν οι καρδιές όλων μας..ένα μικρό παιδί δολοφονημένο στα εξάρχεια από έναν δολοφόνο με στολή...Μην Ξεχνάς...Είμαστε 2009 πια και όμως κανείς δεν περίμενε ότι μετά απο τον Καλτεζά θα έχουμε και άλλη κρατική δολοφονία...Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας και το παιδί καθενος..

Για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο που έφυγε Άδικα απο την ζωή χώρις να προλάβει να ζήσει σχεδόν τίποτα...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως κανείς δεν θυμάται πλέον εκείνο το σάββατο...
Τα χουν ξεχάσει όλοι, ας οψεται η οικονομικη κριση, η εκλογολογια, η 'τρομοκρατια', τα μετρα που λανσαρει το μικρο μπλε ανθρωπακι ο μαρκογιαννακης και γενικα ολες οι μαλακιες της κυβερνησης...
Δυστυχως κανεις δεν θυμαται...
Συμφωνω με την προταση που κατατεθηκε χθες/προχθες για τη συναντηση στην μεσολογγιου&γρηγοροπουλου, να το κανονισουμε ομως σε καμμια επετειο...

yX είπε...

Α, ρε Αλεξάκο...

:_(

Η πλειοψηφία είναι δεδομένο ότι θα τον καταχωρήσει απλά ως ένα ακόμα όνομα στη λίστα των "αδικοχαμένων" (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Ας μην ξεχάσουμε όλοι, τουλάχιστον!

Arafat είπε...

Ίσως και να μην θυμούνται πολλοί φίλε μου αλλά σίγουρα υπάρχουν ακόμα αρκέτοι που αγάπησαν τον Αλέξακο και ας μην τον ήξεραν...για κάποιους θα μείνει για πάντα και μέσα στο μυαλό και μεσα στην καρδία μας..Μεγάλε αν μας βλέπεις απο εκεί πάνω κάνε κάτι να καλυτερέψουν τα πράγματα και να μην θρηνήσουμε και άλλο νεκρό δολοφονημένο..

Ανώνυμος είπε...

5 χρονια μετά...
απορω με την ανοχη του λαού μας.
Απορώ με τον κοσμο που βλέπω να αδιαφορούν για το τι συμβαινει καθώς περπατούν στην Ερμου και κάνουν τα ψώνια τους....

στην μνήμη του Αλέξανδρου