ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Άμα έχεις τους Ράμπο


Πρωινή ανάρτηση!

Τρία (3) σημεία στα γρήγορα, γιατί τα έχω πάρει πρωί-πρωί (πω, πω, πω...σαν το Μανιτάρι κι εγώ, πότε θα με πάρει η μπάλα και θα αρχίσω να βρίζω σαν τη Kωλόγρια).

1. Γιατί μπορεί ένας αστυνομικός να φέρει όπλο όταν είναι εκτός υπηρεσίας; Πάει δηλαδή για ψώνια με το όπλο; Στο σινεμά; Στο θέατρο; Στα μπουζούκια; Εδώ δεν τα πάνε και πολύ καλά με τα όπλα εν ώρα υπηρεσίας, θα τους έχουμε τώρα οπλοφορούντες και εκτός υπηρεσίας;

2. Σε ποια εκπαίδευση τους μάθανε να πυροβολούν επικίνδυνους και ένοπλους ληστές, παρουσία αθώων πολιτών; Δε μάθανε τίποτα από το φιάσκο στην υπόθεση Σορίν Ματέι;

3. Γιατί προσπαθούν τώρα τη μαλακία να μας την περάσουν ως ηρωισμό; Αν θες βρε άνθρωπε να το παίξεις ήρωας, κάντο εκτός καταστήματος…τρέχα και κυνήγα τους ληστές (με κίνδυνο μόνο της δικής σου ζωής). Μη μου το παίζεις Dirty Harry - τιμωρός του εγκλήματος στις πλάτες άλλων! Η ζωή δεν είναι Hollywood, αν σε πυροβολήσουν μπορεί και να πεθάνεις! Έλεος!

Και φυσικά, επειδή οι ληστές ήταν Αλβανοί…φαντάζεστε τι έχουμε να ακούσουμε πάλι!

Αλλά δε μπορώ να μην αναρωτηθώ και το άλλο: Μα τι γίνεται πια με τα όπλα;;;; Έχουν βγει όλοι, ληστές, μπάτσοι - όλοι βρε παιδί μου - με όπλα και πυροβολούν, ακόμα και σε μια ληστεία των 300€!

Τι οδηγεί κάποιον να πάρει ένα όπλο για να κάνει μια ληστεία για 300€, και να είναι και έτοιμος να το χρησιμοποιήσει;

Και εμείς οι υπόλοιποι; Πρόβατα στη σφαγή;

υ.γ. το σκέφτομαι καιρό…όλο και περισσότερα παιδιά επιλέγουν να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια με όπλα και σφαγές! Και οι γονείς τους τα αφήνουν! Έγινε και το άλλο προχτες στη Γερμανία με το παιδί που άρχισε να “θερίζει” κόσμο…τι θα γίνει πια με τα όπλα;;; Φτιάχνουμε συστηματικά Ράμπο;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το κατάλαβες φίλε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα ; Περίμενε κι όπου να'ναι δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Το μόνο που μας σώζει είναι δεν τρομοκρατούμαστε και πολύ εύκολα στην Ελλαδα γιατί "αν δεν συμβεί σε σένα είναι σαν μην συνέβηκε ποτέ" !

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Προφανώς και δεν το κατάλαβα τώρα...
Αυτό όμως ακριβώς φοβάμαι, ότι σε λίγο δε θα μπορούμε να κυκλοφορούμε!
υ.γ. Προς ενημέρωση, είμαι φίλη ;)

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για το φίλε. Είσαι σκληροπυρινική ε ; Πως μπορώ να παρακολουθώ κι εγώ το κόκκινο μπαλόνι ;

κόκκινο μπαλόνι είπε...

εκει δίπλα στα λίνκια είμαι!
ή πάνω-πάνω στο ποστ που γράφει "πρωινή ανάρτηση"
σκληροπυρηνική; :D
δε θα το έλεγα!

Τρυποκάρυδος... είπε...

Τέτοιοι σαδομαζιχτές θα γίνουμαι. Μας μαθαίνουν πως να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.. Μάλλον έτσι θα τελειώσουν και τα προβλήματά μας, αφου δε θα μείνει κανένας μας!

Zed είπε...

1) "Εδώ δεν τα πάνε και πολύ καλά με τα όπλα εν ώρα υπηρεσίας, θα τους έχουμε τώρα οπλοφορούντες και εκτός υπηρεσίας;"

Τα είπες όλα.

Οι Αλβανοί φταίνε για όλα. Τόσα χρόνια δεν τα είχαμε αυτά. Κοιμόμασταν ήσυχοι. Τώρα ο ύπνος μας ταράζεται από πυροβολισμούς. Βέβαια μετά ξανακοιμόμαστε αλλά είναι μαλακία να σε ξυπνάει κάποιος... Που να βρεις τόσο κουράγιο να καταλάβεις ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Με καλύψατε!
Και πολύ χαίρομαι γι'αυτό!