ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Κολωνάκι – Οι Μπάτσοι κρυβόντουσαν

Μεταφέρω από TVXS…

Οι πληροφορίες από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολία κοντά στην οδό Σκουφά συγκλονίζουν ολόκληρο το πανελλήνιο: οι εντολές που πήραν ήταν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να αποφύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή!
«Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικοί, την ώρα που 50 κουκουλοφόροι με βαριοπούλες και τσεκούρια μετέτρεπαν σε πεδίο μάχης για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας, οι εντολές που έπαιρναν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή ήταν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να αποφύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή», γράφει η εφημερίδα TA NEA.
Τέσσερις αστυνομικοί που εκτελούσαν πεζή περιπολία στην οδό Σκουφά διατάχθηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο, ενώ ένα περιπολικό που βρισκόταν στην οδό Αλωπεκής έλαβε εντολή να εγκαταλείψει το σημείο. Την ίδια στιγμή, διαταγή να μην εμπλακούν δόθηκε και στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην οδό Αναγνωστοπούλου. Οι 4 διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε σημεία πολύ κοντά στους κουκουλοφόρους διατάχθηκαν να επέμβουν όταν οι «γνωστοί- άγνωστοι» είχαν ήδη βρει ασφαλές καταφύγιο στο άσυλο της Νομικής Σχολής.

για περισσότερα click εδώ…

10 σχόλια:

samurai είπε...

για να καταλαβω ρε παδια
εσεις θελατε να εχουν επεμβει κ να πιανανε κοσμο?

Ανώνυμος είπε...

Πωπω δεν πάτε καλά. Έχετε ξεφύγει κι εσεις κι ο Κούλογλου.

Ανώνυμος είπε...

@samurai μιλάς σοβαρά πιστεύεις ότι ακόμη κι αν επενέβαιναν οι μπάτσοι θα έπιαναν έστω και έναν????!!!!

Zed είπε...

Είναι μια προσπάθεια απόδειξης του ποιοί είναι οι πραγματικοί προβοκάτορες.

samurai είπε...

η εννοια του προβοκατορα δεν ειναι απαραιτητως συνηφασμενη με την βια
μπορει να ειναι προβοκατορας καποιος που πεταει δυο κουβεντες κ αφηνει αυτες του οι λεξεις να σπειρουν την συγχηση
οπως επισης
προβοκατορες μπορει να ειναι και καποιοι που ξεκινησαν την προβοκατορολογια και την ανηγαγαν σε θεσφατο για τον οποινδηποτε κανει οτιδηποτε
να θυμισω πως τις μερες του δεκεμβρη καποια παιδια κρεμασαν ενα πανω στην ακροπολη
αυτη τους η πραξη θεωρηθηκε ως η μεγιστη προβοκατσια απο τους παραγωγους της βιομηχανιας προβοκατορων
και εγω φοβαμαι πως μιλωντας για προβοκατσιες σε οτιδηποτε γινεται
θα φτασουμε στο σημειο να θεωρουμε προβοκατσια το μοιρασμα μιας προκυρηξης (η δυνατοτητα των μμε να παρουσιασουν ενα ειρηνικο μοιρασμα μιας προκυρηξης ως την μεγαλυτερη προβοκατσια του κοσμου)
σημερα καταγγελοντια ολα τα σπασιματα ως προβοκατορικα με σκοπο να τα εξαφανισουν,
οταν εξαφανιστουν θα βρεθουν αλλες πιο ειρηνικες μορφες να βαφτιστουν προβοκατσιες
παρ ολα αυτα
αν αναρωτηθουμε τι εγινε στο κολωνακι προχτες
τι προβοκαριστηκε στο κολωνακι;
καποιοι δημιουργησαν την βιομηχανια προκατορολογιας
το θεμα αν τσιμπαμε
κ φυσικα η μεγαλυτερη προβοκατσια ειναι να συζηταμε μερες για αυτο που θεωρουμε ή οχι προβοκατσια την στιγμη που γυρω μας περνανε απολυμενοι, ανασφαλιστοι, φτωχοι κ δεν κανουμε τιποτα για αυτους
λεω εγω τωρα

Jimmy Kane είπε...

Προσωπικά δεν ήθελα να επέμβει η αστυνομία... Απλώς μετέφερα τα λεγόμενα του TVXS

samurai είπε...

JIMMY ΚΑΙ εγω ρητορικα το εκανα το ερωτημα
απλα καποιος δε γνωριζει το μπλογκ σας και μπει για πρωτη φορα ισως να νομισει αλλο πραγμα
εγω στο δικο μου μπλογκ οταν κανω ανατυπωσεις που μπορει καποιος να τις θεωρησει πως ενστερνιζομαι την λογικη τους αφηνω ενα δικο μου σχολιο κατω απο το κειμενο που ανατυπωνω

yX είπε...

Το θέμα είναι γιατί δεν επενέβησαν;
Θα δεχτώ ότι αυτοί που τα έσπασαν δεν ήταν βαλτοί προβοκάτορες, αλλά αγανακτισμένοι νέοι (πόσο ομόηχο με το γνωστό "αγανακτισμένοι πολίτες"...), που αντέδρασαν έτσι σε όλα όσα γίνονται.

Με ποια λογική η αστυνομία, η ίδια που το Δεκέμβρη έστελνε δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας να παίξουν πετροπόλεμο με πολύ περισσότερους από 50 αναρχικούς με αποτέλεσμα "να καταστραφεί το εμπορικό κέντρο παραμονές εορτών" (όπως έλεγαν τα κανάλια), σε αυτή την περίπτωση είπε "αφήστε τους να τα σπάσουν"; Είναι ένα ερώτημα που χρειάζεται απάντηση, νομίζω.

Αν και ο Χουντογιαννάκης, λέγοντας "δε μπορούμε να προστατέψουμε το κέντρο, δώστε μας περισσότερες ελευθερίες δράσης", νομίζω τα απαντά όλα, αν το σκεφτείτε...

samurai είπε...

αυτο που λες yxεχει να κανει με το κρατος ομως κ την εσκεμμενη αδρανεια του και οχι με αυτους που τα κανα γυαλια καρφια

Ανώνυμος είπε...

tora an autoi pou ta spasan sto kolonaki den kserw an einia lhtes-provokatores i kanonikoi anarxikoi pantws auto pou kanan k pou kanei to kratos-susthma TOSA xronia einai PANTA na leitourgei "amuntika" pa8itika oste na to paizei katapomeneno k pligomeno apo tous "kakous" tromokrates..auto kanei k to elliniko kratos..opos kanoun k ola ta alla kratoi..to megalutero? amerikh stous didumous purgous..100% sthmenos k provokatsia to xtuphma aptous idious..etsi epeze, paizei k 8a paizei to susthma me opious dioikoun..eite skatokoumounia eite deksioi, eite kentrooi dhmokrates, eite sosialistes k POUTSES MPLE (an k kala pou to spasan to kolonaki alla arxidia ego 8a protimousa na anevenane kifisia,ekalh,politeia,klp se ola ta afentika pou menoun ola ta remalia ekei na tous ta gamisoun k pisteuo 8a aneven polus kosmos stin poreia kata ekei k egw mazi)