ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΑΛΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Αναδημοσίευση από ALPHA:

13.3.2009
Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρό ιδιοκτήτη καφετέριας στο Θησείο

Ρεπορτάζ: Η. Καριοφύλλη

Νέα σοβαρά ερωτήματα εγείρει το νέο περιστατικό με δράστη έναν αστυνομικό, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής πυροβόλησε για προσωπικές διαφορές έναν ιδιοκτήτη καφετέριας επί της οδού Αδριανού στο Θησείο και εξαφανίστηκε, για να παραδοθεί ύστερα από 2 ώρες στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του, χωρίς ωστόσο να πει τίποτα στους συναδέλφους του για τα αίτια που τον οδήγησαν να προβεί σε αυτήν την πράξη. Το θύμα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Ο 48χρονος αστυνόμος Α΄ ο οποίος εκτελούσε χρέη διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, είχε πάρει άδεια από την υπηρεσία του από τον Οκτώβριο έως τα τέλη Φεβρουαρίου επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Μόλις την Πέμπτη όμως πέρασε από την Ανώτατη Επιτροπή της Αστυνομίας, που τον έκρινε ικανό να οπλοφορεί, ενώ σε βάρος του είναι ήδη σε εξέλιξη έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας για εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς.

Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης


Σύνδεσμος για google news (για να δείτε πολλά δημοσιεύματα από σάιτ)

Χρειάζεται να γράφω κάτι εγώ??? Για κάθε ένα γκολ που βάζουν με κόπο και ιδρώτα οι μπάτσοι, βάζουν καπάκι 3 αυτογκόλ, έτσι για να γουστάρουν.

4 σχόλια:

yX είπε...

Παραφράζοντας την Ελληνοφρένεια:
"Μπορεί να βγαίνουν στη φόρα 10 περιστατικά αστυνομικής ασυδοσίας την εβδομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλα 90 που αποσιωπούνται επιτυχώς!"

Άρα μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους :P

Ανώνυμος είπε...

3 στους 50 ακατάλληλοι σου λέει μετά... Είναι δυνατόν να έχουμε τόσους πολλούς φυσιολογικούς μπάτσους (υποθετικά μιλάμε πάντα) ώστε να επαρκούν για αυτή την αναλογία που έχουν ανακοινώσει, όταν οι ψυχοπαθείς ράμπο είναι αμέτρητοι?!

PALOUKI LOUK είπε...

απο πολυ εγκυρη πηγη ο μπατσος μαζι με τον επιχειρηματια ειχαν στησει μαγαζακι προστασιας και τοκογλυφιας,βρεθηκαν δεκαδες λευκες υπογεγραμμενες και με σφραγιδα του α.τ. κυψελης οπου ηταν διοικητης ο γουρουνης δηλωσεις του 105 που μαλλον τις χρησιμοποιουσαν για ταυτοπροσωπια των ¨δανειων¨ που "χορηγουσαν"

Yellow Kid είπε...

Αυτό πήγα να πω και εγώ. Εχω ακούσει ότι υπάρχουν μπάτσοι που πουλάνε προστασία σε διάφορες καφετέριες, κλπ. Τι να τους κάνουμε τους ορίτζιναλ μαφιόζους όταν έχουμε τα στρουμφάκια; Η ΕΛΛΑΣ μας σκέφτεται όλους...