ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Πουτ Δε Κοτ Ντάουν Σλόουλιιυυυ!

Από το TVXS.gr

έα γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.: Πέρασαν 2μετρο αθλητή για τον Παλαιοκώστα!


Δημοσίευση: 03-03-2009 15:22 από Ομάδα TVXS
Κατηγορία: Κοινωνικά Θέματα





Τι κι αν τους χωρίζει περισσότερο από μισό μέτρο ύψους, οι περίπου σαράντα άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας ακινητοποίησαν το όχημα του 33χρονου μπασκετμπολίστα της ομάδας των Τρικάλων, Σάβο Τσιγκάνοβιτς, γιατί τον πέρασαν για τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Το γεγονός ότι ο 33χρονος αθλητής, ύψους 2,13 μέτρων, οδηγούσε ένα τζιπ παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήσαν οι δραπέτες του Κορυδαλλού, όταν άφησαν το ελικόπτερο, τράβηξε την προσοχή των... δαιμόνιων αστυνομικών οργάνων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

Ο έκπληκτος αθλητής προσπαθούσε να εξηγήσει στους άντρες της αστυνομίας το λάθος τους, πράγμα όχι εύκολο αφού τα όργανα της τάξης δεν είχαν γνώση αγγλικής, ώσπου μετά από μια ώρα περίπου βεβαιώθηκαν ότι δεν είχαν συλλάβει τον διάσημο δραπέτη κι επέτρεψαν στον αθλητή να συνεχίσει το δρόμο του.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μόνο που είναι κουρεμένος φτάνει για να του μοιάζει.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δεν σε βλέπω να γράφεις για τη δολοφονία αστυνομικού, πάτερα νεογέννητου.Να δω θα ευαισθητοποιηθείς εσύ και οι όμοιοι σου ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .

DRAMA QUEEN είπε...

Χαχαχα!
Τα ντουγάνια πάλι διέπρεψαν.

@ΦΟΥΛΗ
Όσο εμφανίζεται ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για να πάρει πολιτική θέση μόνο σε δολοφονίες αστυνομικών και όχι σε δολοφονίες ΑΠΟ αστυνομικούς, έτσι έχουν και οι πολίτες δικαίωμα να παίρνουν θέση μόνο σε δολοφονίες από αστυνομικούς.