ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Αλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό;


Ανεβασμένο από gmanos007

6 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Αntidrasex είπε...

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Yellow Kid είπε...

Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποιόν του βίντεο. Το ανέβασα με κάθε επιφύλαξη, εξού και το ερωτηματικό.

ATHENA είπε...

Ο ΤΣΙΜΑΣ -ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΓΚΑ- ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΙ, ΔΝΕ ΕΙΑΝΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Ανώνυμος είπε...

απογοητευση...εναντιον των ΜΑΤ με συμμαχο τη δημοσιογραφια της διαπλοκης...

Βλεπωντας αυτη την ωρα την εκπομπη Τσιμα οπου διδεται χωρος σε παιδια να πουν την αποψη τους (μονταρισμενα παντα), αναρωτιεμαι πως γινεται να γινεται τοση συζητηση στο διαδυκτυο για τον ρολο των ΜΜΕ στην πολιτικη ζωη, να εχουν γραφτει τοσα πολλα για την προπαγανδα των προπυργιων των ουσιαστικα αφεντικων της πολιτικης ζωης, δηλ τους ιδιοκτητες των μεγαλων καναλιων και εφημεριδων, και απολυτως κανενα απο τα παιδια να μην εχειεκφρασει ουτε σφαιρικα μια τετοια αποψη. Μια κοπελα, ασκουμενη δικηγορος, η οποια διαμενει στα Εξαρχια και η οποια υπο το φοβο της αποκρυψης του συμβαντος απο τα ΜΜΕ, ξεκινησε ενα φορουμ Facebook με θεμα την τιμωρια του φονια αστυνομικου, ανεφερε οτι ‘οταν γινονται ταραχες στη Γαλλια, τα ΜΜΕ τους δινουν τη σωστη διασταση, ενω οταν εξεγειρεται ο κοσμος στην Ελλαδα, τα ΜΜΕ αποσιωπουν την πραγματικοτητα’. Αυτο ηταν το κοντινοτερο σε κριτικη για τη δραση του παρακρατους των βαρονων των μηντια που ακουστηκε σε ολοκληρη την εκπομπη. Η υπολοιπη, αναλωθηκε σε γενικουρε περι ελλειψη ισοτητας, για την τιμωρια του αστυνομικου, ‘φαινομενα’ που προκαλεσαν το πασοκ και η ΝΔ (οχι οι μηντιαρχες),και φυσικα ‘κουλ’ σκηνες ροκ εφηβων να φωναζουν, να τραγουδουν. Και για κλεισιμο, Εξαρχεια οπου ο τοπος που δολοφονηθηκε ο Αλεξης εχει γινει προσκυνημα.

Η αποψη μου ειναι οτι το ‘συστημα’ των νταβατζηδων-αυτο που ονομαζουμε και ‘πολιτικο συστημα’ , αυτο που ελεγχει πλεον το 90% της ενημερωσης (χωρις την ΕΡΤ-την Κοκκαλη χρηματοδοτουσα), και εχει ‘επιτρεψει’-μεγαλη η χαρη τους-σε 1 με 2 εκπομπες -ραδιοφωνικες- να φιλοξενουν αμονταριστη τη γνωμη των ακροατων(για τηλεοραση δεν γινεται λογος) προσπαθει να καπελωσει το ξυπνημα, να περάσει μηνύματα παραλληλου βηματισμου με τους διαδηλωτες,κατευθυνοντας παραλληλα το ξεσπασμα τους εναντιον της ‘πολιτκης εξουσιας’ η της ‘εξουσιας’ γενικοτερα. ’Ψαχνουμε να βρουμε ποιος ασκει την πραγματικη βια, οι κουκουλοφοροι ή τα κρατικα οργανα, που ελεγχονται απο την εκαστοτε πολιτικη εξουσια, δηλ απο την κυβερνμηση καραμανλη σε αυτη την περιπτωση’, ολοκληρωσε το συλλογισμο του ο Τσιμας.

το συστημα των νταβαδων αρχιζει να συνερχεται απο το σοκ της εξεγερσης και μετα την αρχικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας και τη λογοκρισια, αρχιζει και καταστρωνει σχεδιο διοχετευσης της οργης εκει που θεωρει βολικοτερο για τη μακροημερευση του. Το αν θα το καταφερει, συντηρωντας στην ουσια τις κυριοτερες παθογενεις που χαρακτηριζουν τη δημοσια ζωη, επαφιεται στη κριτικη σκεψη ολων μας. Η διοχετευση της αγανακτησης και η κυοφορουμενη διαμορφωση συγκεκριμενων αιοτηματων δεν πρεπει να επηρεαστει απο τις, συνηθισμενες, για τους γνωστες, επικοινωνιακες πρακτικες των διαβρωτων της πολιτικοδημοσιογραφικης ηθικης και συνεπως διαβρωτων του όποιου δημοκρατικου πολιτευματος

PALOUKI LOUK είπε...

απιστευτο...δεν εχω λογια,αυτο ειναι πατατα που καει!σε ποια χερια θα μεινει δεν ξερω!
Κριμα το παιδι που εφυγε παντως και κριμα και η οικογενεια του.
Ολα τα αλλα θα βρεθουν αργα η γρηγορα.
ΜΗΔΕ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...
-εχουμε αλλες πληροφοριες ποτε εγινε,ποτε ανεβηκε η εκπομπη,κλπ. κλπ.