ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΜΗΔΕ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ, ΚΑΙ ΕΞΥΨΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ EL.ASS., ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΠΡΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΣΙΤΡΟΕΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΗΨΕΙΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ.
8================D ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

3 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Συγχαρητήρια, Παλούκι Λούκ!

ATHENA είπε...

ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

hnioxos είπε...

Είναι η απαράδεκτη βία της καταστολής που ζήσαμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε στις διαδηλώσεις και που θα ζήσουμε από ό,τι φαίνεται σε αυτές που έρχονται. Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω ό,τι έχει σχέση με την εξέγερση να το βάζετε κάτω από την ετικέτα griots, έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε Έλληνας ή ξένος ψάξει στο διαδίκτυο να το βρεί. Σκοπός μας να μη χαθεί κανένα ντοκουμέντο από την εξέγερση και κυρίως συγκλονιστικά ντοκουμέντα όπως αυτό.