ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΗΔ ΕΙΑ


διακοπη της Μηδειας απο ενεργους πολιτες

Λιγα λεπτα πριν τη ληξη της ακριβοθωρητης παραστασης του Δημητρη Παπαιωαννου "Μηδεια" και μπρστα σε ενα καταμεστο Παλλας , μια αρκετα μεγαλη ομαδα νεαρων παιδιων (μαθητων, φοιτητων) , διεκοψε σε συνεργασια με τον Παπαιωαννου την παρασταση και περασε ενα πολυ ομορφο και συγκινητικο μηνυμα με κεντρικο συνθημα "τα ονειρα μας δεν δολοφονουνται" και ενα μεγαλο πανο που εγραφε "εξεγερμενο το νεο ετος, ολοι στους δρομους".

Η αντιδραση του κοσμου ηταν πολυ θετικη , με ελαχιστες εξαιρεσεις που αντιμετωπιστηκαν οπως επρεπε (κραξιμο). Η συμπεριφορα του Παπαιωαννου ηταν αξιοθαυμαστη και εμενα προσωπικα κερδισε το σεβασμο μου , και αυτος και οι ηθοποιοι-χορευτες της παραστασης , καθως και οι συντελεστες γενικοτερα.

Ηταν μια πολυ γονιμη και πρωτογνωρη , για τα δεδομενα της χωρας μας ,κινηση και απεδειξε οτι οι καλλιτεχνες δεν μενουν απαθεις σε οτι συμβαινει.

Πολλα συγχαρητηρια αξιζουν , εννοειται , και στα παιδια που ετοιμασαν την κινηση και ειχαν τα " κοτσια" να την υλοποιησουν. Ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια και η παρασταση ειμαι σιγουρος οτι απεκτησε ιδιαιτερο νοημα για πολλους.



Υ..Γ παρακαλω να μην βιαστουν καποιοι να σχολιασουν τα λεγομενα και την κινηση . Δηλωνω εξαρχης οτι δεν εχω κανενα συμφερον απο αυτο το δημοσιευμα και ο κυριος Παπαιωαννου μου ειναι παντελως αγνωστος.


ΠΗΓΗ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

3 σχόλια:

wert01gf είπε...

Freedom Forever!

γ.κ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
γ.κ. είπε...

@ υ.γ.

ε,καλά
τότε
ας δώσουμε προσοχή στο σύνθημα των παιδιών

"Εξεγερμένο το νέο έτος"


υ.γ.δεν έπαιρνες και μια φώτο από το κινητό σου το Πανό-να βλέπαμε και την αισθητική του;

προφανώς και θα είχε περισσότερη σχέση με το "τι έγινε" απ΄την αφισούλα της παράστασης!