ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

FACEBOOK

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΑΙΗΚΜΠΟΥΚ ΣΠΕΥΣΤΕ



Όταν κάποιοι άνθρωποι τόλμησαν να υπερασπίσουνν επιθετικά το indymedia μέσα στο facebook φτιάχνοντας ένα γκρουπ με το όνομα
"να κλείσει το group "ΛOYKETO ΣΤΟ INDYMEDIA" αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο και σκεωρία στην ιστορία του ελληνικού τμήματος του.
Αλλά και δολοφονικές απειλές από φασιστοασφαλίτες που δεν είχαν προήγουμενο!

ΠΗΓΗ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ INDYMEDIA

4 σχόλια:

ellinaki είπε...

Αντί να κάνουμε αντι-αντι-αντι-groups κλπ, υπάρχει και το απλό Report στο τέλος του group όπου μπορεί να γίνει επίσημη καταγγελία.

Το συνιστώ.

Ανώνυμος είπε...

ti oreoi eiste eseis re.
apo tin mia oti den mas voleyei to kleinoyme,apo tin alli oti voleyei to ypostirizoyme.
oyst paliofasistaria,na sas kaei to spiti apo toys omoideates sas paliotsoglania,aidiasa mono poy mpika edo mesa skatoanthellines.
kai na sas viasei tin aderfi,xaderfi,mana enas -enas koykoyloforos.
proti kai
teleytaia fora poy mpaino edo mesa.
oyst.

Yellow Kid είπε...

Ellinaki, εγω δεν συμφωνώ με οποιουδήποτε είδους ριπόρτ, όπου και αν προέρχεται. Φυσικά το οτί έχει ανοίξει αυτό το group, όπως και το άλλο για τον μπάτσο που σκότωσε τον Αλέξη με κάνει ανησυχώ για την νοοτροπία που έχουν κάποιοι άνθρωποι.

Yellow Kid είπε...

Ανώνυμε, τώρα ήρθε η στιγμή να μας αποδείξεις ότι δεν θα ξαναμπείς εδώ μέσα γιατί δεν σε πιστεύω. Θα δούμε δηλαδή αν θα μου απαντήσεις πίσω.

Υποστηρίζουμε ότι πιστεύουμε για σωστό. Το ίδιο κάνεις εσύ και όλοι μας. Αυτό σημαινει δημοκρατία. Και κάνεις λάθος ότι κλείνουμε δεν μας αρέσει.

Επί παραδείγματος το ότι αφήνουμε κάποια ποστ σαν αυτό, που προσωπικά δεν συμφωνώ απολύτως, και δεν σβήνουμε σχόλια ή δεν κλείνουμε την δυνατότητα να γράφει κάποιος ανώνυμα ή υβριστικά, καλή ώρα, νομίζω πώς είναι η απόδειξη.

Άσε λοιπόν τα ψόφια περί φασισμού, γιατί είμαι απολύτως σίγουρος ότι αν είχες την δυνατότητα να έβρισκες τους κωδικούς αυτού του μπλόγκ το ποιο πιθανό είναι να το είχες κλείσει.