ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Νίκος Μπογιόπουλος = Πάντα ψεύτης (Αποδεδειγμένα)



Πηγές: Ριζοσπάστης, IndyMedia, MIC

4 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΘΙΑΝΑ ΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΝΑΤ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΚΑΦΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως γνωριζεις προσωπικα το παλληκαρι.Το Χατζοπουλο λεω.Επειδη τον γνωριζω,πολυ καλα,ηταν καραρουφιανος και ενιοτε επαιζε προβοκατορικο ρολο.

ATHENA είπε...

Σαν φιλος και συντροφος του Κωστα απο εκεινα τα χρονια παραθετω αντι οποιδηποτε αλλου λογου μια προκυρηξη που ειχε βγει την μεθεπομενη μερα της εισβολης στο χημειο απο την "Αντιεξουσιαστικη επιτροπη αλληλεγγυης και πληροφορησης"

Οσο για τον Ριζοσπαστη μποροει επαξια να θεωρηθει ο εφαρμοστης των ιδεων του Γκαιμπελς υπο "αριστερο προσωπειο".
Ξεφωνηστε τους οπου μπορειτε,μην αφησετε να στυριξουν τις προβοκατσιες τους εν ελλειψη επιχηρηματων .

false false false MicrosoftInternetExplorer4

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!



ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ



Προς όλους τους Ελεύθερους Ανθρώπους



Τα κροκοδείλια δάκρυα των κρατιστών δολοφόνων και οι φιέστες των απορριφθεισών παραιτήσεων των αρχιδολοφόνων δεν πείθουν κανένα.



Η εν ψυχρώ δολοφονία, και όχι σε άμυνα όπως υποστηρίζουν (πισώπλατο κτύπημα τη στιγμή της υποχώρησης της ομάδας), του δεκαπεντάχρονου συντρόφου μας είναι η τύχη που επιφυλάσσουν σε όλους εμάς. Σε όλους εμάς τους νέους που μας έχουν στερήσει το παρόν και το μέλλον. Σε όλους εμάς τους εργαζόμενους που αντιστεκόμαστε ενάντια στα απάνθρωπα μέτρα εκσυγχρονισμού του κεφαλαίου τα ο-ποία δεν σημαίνουν παρά την πιο ορθολογική εκμετάλλευση και καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο.



Η «Αντιεξουσιαστική Επιτροπή Αλληλεγγύης και Πληροφόρησης» καλεί κάθε ελεύθερο άνθρωπο να συμπαρασταθεί στους συντρόφους μας που, υπερασπιζόμενοι την ανθρώπινη ελευθερία, κατέλαβαν το Χημείο για να καταγγείλουν τις δολοφονίες του κράτους και, την επόμενη μέρα, το Πολυτεχνείο το οποίο κατόρθωσαν έντεχνα να υπονομεύσουν και να εκμεταλλευθούν οι πεμπτοφαλαγγίτικες ηγεσίες των αριστερίστικων «γκρουπούσκουλων». Από την πρώτη στιγμή, μέσα στη θαλπωρή των αμφιθεάτρων, οι οργανωτές του ψέματος και η ψευδώνυμη «συντονιστική επιτροπή» τους, που κανείς δεν εξέλεξε, καλλιέργησε την ηττοπάθεια και, ήδη από το πρωί, είχε συμφωνήσει με τους κρατιστές δολοφόνους να προλειάνει το έδαφος για τη λήξη της κατάληψης και την ομαλή αποχώρηση· τη στιγμή που εκατοντάδες κολασμένοι της Αθήνας απαντούσαν με τα εξαίσια έκτροπα στη δολοφονία του Μιχάλη Καλτέζα, τιμώντας τη μνήμη του όπως εκείνος θα ήθελε και εκφράζοντας έμπρακτα την άποψη τους για την αξία χρήσης της κοινωνίας-φυλακής: ολοσχερής πυρπόληση της εμπορευματικής-εξουσιαστικής κοινωνίας.



Η «Αντιεξουσιαστική Επιτροπή Αλληλεγγύης και Πληροφόρησης»



* ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το οργανωμένο ψέμα του κράτους και των λακέδων του που δεν αρκέστηκαν στη γνωστή τακτική τους: «καλός αναρχικός, πεθαμένος αναρχικός», αλλά προσπάθησαν να βρωμίσουν τη μνήμη του. Φτύνοντάς τους κατάμουτρα, απαντάμε ότι η πράξη του καταμαρτυρεί το ποιος ήταν.

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον βρωμερό προβοκατόρικο ρόλο των δημοσιογράφων, πρακτόρων της ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ, των εφημερίδων «ΕΘΝΟΣ» και «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» που, συνεχίζοντας την παράδοση της «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ» Νο 8 (Νοέμβρης 1973), παρουσίασαν τον συλληφθέντα σύντροφό μας Κώστα Χατζόπουλο, «στηριγμένοι σε αμφιλεγόμενες φωτογραφίες», σαν ασφαλίτη.

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τη βρώμικη προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών αναφορικά με την τοποθέτηση βόμβας στο Α’ Λύκειο Ν. Σμύρνης, με κίνδυνο για τη ζωή των μαθητών. Η κατάρρευση της προβοκάτσιας είναι φανερή: όλοι γνωρίζουμε ότι είναι οι ένοπλες συμμορίες του κράτους που δολοφονούν μαθητές.



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ ΜΑΣ



ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΤΡΙΤΗ 26.11.1985, 4 μ.μ.



ΑΘΗΝΑ, 22.11.1985



ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1985?

ATHENA είπε...

Καραγκιόζη Μπογιόπουλε με τον Κώστα είμασταν στο ιδιο κελί στην ασφάλεια στην Μεσογείων και για δύο χρόνια τραβιόμασταν στα δικαστήρια μαζί !!

http://axinosp.blogspot.com/2008/12/85.html