ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Άρχισαν οι κωλοτούμπες

Θυμάστε τις δεσμεύσεις Καραμανλή-Παυλόπουλου περί δικαιοσύνης?

"Η πολιτεία δεν θα ανεχτεί καμία επιείκεια στην απόδοση των ευθυνών. Οι υπεύθυνοι θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει" είπε ο πρωθυπουργός υπό την πίεση των εξεγέρσεων. Οι δε αρμόδιοι υπουργοί Παυλόπουλος και Χηνοφώτης μίλησαν ξεκάθαρα για "δολοφονική ενέργεια".

Ε, ξεχάστε τις! Άρχισαν ήδη οι κωλοτούμπες στη Νέα Δημοκρατία.

Στη συζήτηση του προϋπολογισμού ο Παυλόπουλος μετέτρεψε τη "δολοφονική ενέργεια" σε "θάνατο του 15χρονου" γενικώς.

Ο Δικαοσύνης Χατζηγάκης παραλλήλισε τη δολοφονία του Αλέξη με αυτή του ΝτεΜενέζες στο Λονδίνο την εποχή των πολύνεκρων τρομοκρατικών χτυπημάτων και μίλησε για "ίσες αποστάσεις" ανάμεσα στο νεκρό και τον δολοφόνο! Δήλωσε επίσης ότι "ο φόνος του νεαρού Αλέξανδρου είναι εξίσου κατακριτέος με τη βία και την καταστροφή περιουσιών".

Ο Παιδείας Στυλιανίδης μίλησε για "τραγικό θάνατο".

Ο Μιχαλολιάκος (πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που έχει χαρακτηρίσει στο πρόσφατο παρελθόν τη δολοφονία Τεμπονέρα από τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, Καλαμπόκα, σαν προσπάθεια αμαύρωσης της ΟΝΝΕΔ) ζήτησε "να ποινικοποιηθεί η αμφίεση".

Ο Μαρκογιαννάκης αναρωτήθηκε "θα κρατά η Αστυνομία μπουκέτα λουλούδια στις ταραχές;" και χαρακτήρισε τα Εξάρχεια "αυτόνομο κρατίδιο".

Ο Νικηφοράκης προειδοποίησε ότι "θεοποιούμε και αγιοποιούμε τους 15άρηδες και 16άρηδες" και χαρακτήρισε "επικίνδυνη πολιτική παπαρδέλα"(!) τη στάση που κρατά ο πολιτικός κόσμος.

Η άκρα Δεξιά του ΛαΟΣ δεν χρειάζεται καν αναφορά. Ο Καρατζαφέρης (που καλούσε ως βουλευτής της ΝΔ στους κόλπους της τη Χρυσή Αυγή, την ΕΠΕΝ και τους "αμετανόητους")ζήτησε ειδικό δικαστήριο για τους "κουκουλοφόρους", τη μετατροπή σε ιδιώνυμο αδίκημα της κουκούλας ανεξαρτήτως λόγου, τη μόνιμη παρουσία εισαγγελέα στα ΑΕΙ και αποδοκίμασε το χαρακτηρισμό "ψυχρή δολοφονία" γιατί η βαλλιστική "μας κάνει όλους να ντρεπόμαστε".


Οι δηλώσεις είναι από ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, το κείμενο είναι του blog.

1 σχόλιο:

Αυτόχθονας είπε...

Αστα φιλε...Παλι θα πανε σιγα σιγα να τουμπαρουνε οσα ειπαν ,ξεχνωντας υποσχεσεις, δεσμευσεις και ολα τα υπολοιπα που παπαγαλιζουν καθε φορα, και να δεις που θα προσπαθησουν να συγκαλυψουν και το γεγονος.Θα πουνε οτι ο μπατσος πανω τον τρομο του μην εχοντας αλλη λυση εβγαλε το οπλο του πυροβολησε στον αερα λαι απο σποντα πεθανε και το παιδι. Θα καταληξουν αντι για τον μπατσο να στειλουν φυλακη τα παιδια που ηταν στους δρομους. Ελεος δηλαδη φτανει πια...