ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Παρέμβαση στην πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου

Από indymedia

Σήμερα και λίγα λεπτά μετά τις 10 και ενω είχε αρχίσει η παράσταση "Ρομπέρτο Τσούκκο" του Μπερναρ-Μαρί Κολτές,ημέρα πρεμιέρας σήμερα ,και με "σημαίνοντα"(χα,χα..) πρόσωπα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής μπήκανε και διακόψανε τη παράσταση γύρω στα 70 άτομα ,οι υπόλοιποι καθήσανε στην είσοδο για ασφάλεια,που όμως δεν έγινε τίποτα.Ανοίχτηκε πανώ που έλεγε "ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" και πετάχτηκαν τρικακια,"λευτερια στους συλληφθέντες" και "εισπράτεις τον πολιτισμό που παράγεις"...στο τέλος έπαιξε και χειροκρότημα!και φωτογραφίες!,ενώ είχαμε ζητήσει να μην γίνει αυτό...τέσπα.
Στην έξοδο φύγαμε συντεταγμένα,αφού είμασταν αρκετοί,προς τα προπύλαια,ανάποδα στο ρεύμα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με συνθήματα...ήταν γενικά πολύ δυνατό,χωρίς ένταση..
O κόσμος στο δρόμο,περαστικοί και απο τα αμάξια, πολλοί φωνάζανε μαζί μας συνθήματα!,αυτά για κάποιους που λένε οτι έχουμε εναντίονμας την κοινωνία...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://topaiditisplateias.blogspot.com/2008/12/blog-post_19.html

Παιδιά τσεκάρετε την άποψη αυτή θα την βρείτε αρκετά ενδιαφερετική...