ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Πυροβολισμοί(?) εναντίον κλούβας των ΜΑΤ

Σήμερα το πρωί, κλούβα των ΜΑΤ δέχτηκε δυο πυροβολισμούς, ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι Καταχάκη κια Κοκκινοπούλου.
Την είδηση μπορείτε να την διαβάστε ενδεικτικά ΕΔΩ, ΕΔΩ ή αν βάλετε στο Google MAT πυροβολισμοί, όλα τα πρώτα αποτελέσματα την αφορούν.

Οι δικές μου (και όχι μόνο) σκέψεις:
1) Οι αστυνομικοί μέσα στη κλούβα, δεν κατάλαβαν αρχικά τι είχε γίνει, άκουσαν απλώς ένα δυνατό κρότο. Παρ΄όλα αυτά, αμέσως λένε ότι ο πυροβολισμός προήλθε μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και μάλιστα από ένα παλιό πολυβολείο από την εποχή της κατοχής. Για να γίνουν οι έρευνες πρέπει να υπάρξει άρση ασύλου.
Μήπως λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια προβοκάτσια με στόχο το άσυλο, σε ένα άλλο χώρο, μιας και η απόπειρα κατάλυσης του ασύλου στο Πολυτεχνείο δεν έπιασε, μετά την ορθή στάση του κόσμου που είναι μέσα?
2)Σαν πολλοί πυροβολισμοί πέφτουν τελευταία στην Αθήνα. Μήπως κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν ένα συγκεκριμένο κλίμα? Και γιατί?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κτίριο στη γωνία Κατεχάκη και Κοκκινοπούλου εντός της πολυτεχνειούπολης, είναι το εγκαταλελειμμένο αντλιοστάσιο που τώρα στεγάζεται η κατάληψη Επιταχυντής Ελευθερονίων www.eleftheronio.org
Χάρτης της περιοχής εδώ