ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Χιουμοριστικές ακτιβιστικές προτάσεις απο Θεσσαλονίκη

  • Δημιουργία «Χριστουγεννιάτικου Μπάτσου» και περιπολίας γύρω από αυτόν στην πλατεία Αριστοτέλους (πρόταση «Μπάτμαν»)
  • Να ντυθούν τα μέλη που συνεχίζουν τις δράσεις με διάφορες στολές υπερηρώων και να συγκεντρωθούν έξω από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης με κύριο αίτημα να κατέβει μαζί μας ο Ζορό για να μας βοηθήσει ενάντια στους «Κακούς Κουκουλοφόρους» (Επίσης πρόταση Μπάτμαν, τι θεός αυτό το παιδί!)
  • Τοποθέτηση καναπέ στην πλατεία Αριστοτέλους, στον οποίο θα κάθεται ένα μέλος της κατάληψης διαβάζοντας εφημερίδα ή βλέποντας τηλεόραση και δίπλα του θα υπάρχει η πινακίδα «Συνένοχος σε φόνο»
  • Μια άλλη πρόταση, όχι χιουμοριστική αλλά ωστόσο άκρως συμβολική είναι η μαζική καταστροφή συσκευών τηλεόρασης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Περισσότερες, όχι μόνο χιουμοριστικές προτάσεις στο Παρά-ΜΜΕ

  • Θα κάνω και μια δικιά μου πρόταση για τους Αθηναίους: Να φορέσουν μάσκες (ζώων κατά προτίμηση) και να σουλατσάρουν με τσάντες μεγάλων καταστημάτων μέσα στην πλατεία Συντάγματος!!!

Και ένα τελευταίο:
Ακούστε σήμερα στο στο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 FM στις 16:00 τον Φοίβο Δεληβορία να μιλάει για όσα συμβαίνουν. Μπορείτε να τον ακούσετε και μέσω ίντερνετ απο εδώ. Ο Δεληβοριάς θα δώσει επίσης εκπομπή, ανήμερα Πρωτοχρονίας, στις 6 το απόγευμα στο ραδιόφωνο του SKΥ 99,7FM (εδώ για το ίντερνετ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

Το συμβολικό σπάσιμο τηλεοράσεων γιατί να μη γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις ενός καναλιού;