ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Πώς να κάνετε ένα επετυχημένο ρεβεγιόν


Υπο Dr.Φλάντζα

Επιτέλους, τα Χριστούγεννα ήλθανε εις την ωραίαν κε φανταχτερίν πόλιν μας κε όλοι ανυπομονούμε να δώσομεν τον καλύτερον ρεβεγιόν είς τους δρόμους ,να εντυπωσιάσομεν την κυβέρνισιν κε τους σκατίμπατσους.
Πρώτο μέλημα μας είναι φυσικά η κατάλληλή ένδυσιν. Ένα απλό τζίν που θα σας επιτρέψει ελευθερίαν εις τις κινήσεις σε περίτωσιν επεισοδίων, ενώ ένα απλό μαύρο φούτερ με κουκούλα (αποφύγετε τα φανταχτερά χρώματα ) είναι ένα χρώμα κλασσικόν κε διακριτικόν. Μην ξεχάσετε το μαντίλι αραβικού τύπου (osama style). Όχι μόνον θα σας δώση ένα χαρούμενο τόνον αντιεξουσιαστή, αλλά θα σας φανή ιδιαίτερως χρήσιμον είς περίπτωσην πτώσεως δακρυγόνων.

Εξοπλισμός:
Όλοι θα έχετε έναν γνωστόν είς κάποιαν ανθυγιεινήν εργασίαν δια να του δανειστείτε μάσκα οξυγόνου κε μερικά φιλτράκια, πόσο μάλισθα τώρα που είναι είς άδειαν οπότε δεν την χρειάζετω. Οι υπόλοιποι μπορείτε να την προμηθείτε από το κοντινό σας χρωματοπωλέιον μόνο με 20-25 Ευρώ. Πολύ trendy επίσης ενδείκνυνται κε γυαλιά κολυμβήσεως. Απαραίτητα αξεσουάρ είναι επίσης ΜALOX αραίωμένο με νερό, πούδρα ή ταλκ. Bαζελίνη δεν είναι trendy κε δεν ενδείκνυτω να βοηθήση είς το ρεβεγιόν. Το ποτό της βραδιάς είναι το γάλα. Θυμηθείτε: NO MILK, NO PARTY!


Αποθανατίστε τις καλύτερες στιγμές σας:
Επιτέλους, το πάρτυ έχη δια τα καλά ανάψη κε η αστυνομίαν μας καλώς ενδεδυμένη με ρόπαλα, χημικά ,δακρυγόνα κε ύβρεις, στέλνη τις ευχές της προς κάθε επιλαχών καλεσμένο Δεν είναι ρατσιστική, δεν κάνη διακρίσεις! Ηλθε λοιπόν η στιγμή να κρατήσομεν δια πάντα αυτές τις υπέροχες στιγμές κε να τις ανεβάσομεν είς το διαδύκτιον. Εφοδιασθήτε με μικρού μεγέθους βιντεοκάμαρας ή φωτογραφικήν μηχανήν, ακόμα κε από το κινητόν σας. Αποφύγετε τις μεγάλου μεγέθους διοτί υπάρχη πάντα η πιθανότις κάποιο από τα συμπαθή τετράποδα να σας εντοπίση εξ αποστάσεως κε να σας την ζητήση ευγενικά. Με το ίδιο σκεπτικόν καλό είναι να αποφύγομεν κε εκείνες με δισκία των 30 λεπτών.

Είσθε έτοιμοι! Εφοδιάζεσθε καλού κακού την αστυνομικίν σας ταυτότητα κε βγαίνετε από το σπίτι σας έχοντας στο στόμα σας μίαν ευχήν:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΩΝΕΙ,
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

3 σχόλια:

GiaNt είπε...

Συμπληρώνω: Γάντια για αποφευχθεί ο τραυματισμός των χεριών κατα την διάρκειαν οπου τυχόν θα αγγίζετε σπασμένα κομμάτια μαρμάρων.

Dr.Φλάντζας είπε...

Αγαπητέ μας Γιγαντάκο:

Σας ευχαριστούμεν δια την πρόσθεσιν της ενδυμασίας εκ των χείρων.

Αμα έβαζα "οι" είς την λέξην χειρών θα ομιλούσα φυσικά δια τους κους-κούς Αστυνομικούς,
Dr.Φλάντζας

ATHENA είπε...

EXCELLENT, DR FLANTZAS!