ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ!

Ο Σύλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, ζητα με ομόφωνη απόφαση του οργάνου του, την απομάκρυνση της κλούβας των μπατσων (και τους μπατσους μαζι) που φυλάνε το υπουργειο πολιτισμου επι της οδου μπουμπουλινας, επειδη κρινουν οτι ελωχευει μεγαλυτερος κυνδινος ατυχηματος (τυχαια εκπυρσοκροτηση - εξωστρακισμος) απο τους ανεκπαιδευτους μπατσους, (κατα δικη τους ομολογια) παρα απο καποιους που θελουν να κανουν κακο στο υπουργειο, (κουκουλοφορους των εξαρχειων). Το εγγραφο - αιτημα κοινοποιηθηκε στον υπουργο πολιτισμου, στον υπουργο εσωτερικων και στον αρχηγο της αστυνομιας. Η παραπανω πληροφορια ηρθε μεσα απο τα γραφεια του Σ.Ε.Α και ειναι επιβεβαιωμενη.

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

Dr.Φλάντζας είπε...

Εγουστάρομεν! Πολύ εγουστάρομεν!

PALOUKI LOUK είπε...

χαχαχχαχαχα παντα τετοια
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ATHENA είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

stassa είπε...

Σχόλια από τη σελίδα στο ιντυμήντια:

"Το ακριβές κείμενο:

Για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλει τη στυγνή δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τη σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια. Πιστεύουμε ότι ο ηθικός και πολιτικός αυτουργός της δολοφονίας είναι η πολιτική κατεύθυνση ενίσχυσης των μηχανισμών καταστολής απέναντι σε κάθε διεκδίκηση των εργαζόμενων ή της νεολαίας. Πρόκειται για την ίδια πολιτική που κρατά τους μισθούς μας καθηλωμένους, που οδηγεί την πλειονότητα των πτυχιούχων να είναι άνεργοι, ετεροαπασχολούμενοι ή να εργάζονται ανασφάλιστοι, που δεν διαθέτει τους απαιτούμενους πόρους για τον πολιτισμό, την υγεία, την ασφάλιση ή την παιδεία. Την ίδια πολιτική που οδηγεί στα δικαστήρια κάθε απεργία, αρνούμενη έστω να συζητήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων.

Ως εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού έχουμε ακόμη έναν λόγο να είμαστε ανήσυχοι, αφού ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε τον μαθητή είχε κληθεί πολλές φορές να «φυλάξει» το κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας. Ζητάμε να καταργηθεί το σώμα των Ειδικών Φρουρών και να απομακρυνθεί άμεσα η διμοιρία από την είσοδο της Μπουμπουλίνας."

Παρακάτω, λέει:

"http://www.sea.org.gr/gr/01_deltia/index.htm

ΔΕν υπαρχει στη σελιδα του συλλογου.

Που το βρήκατε?"

Κι εγώ δεν κατάφερα να το βρω πουθενά στο δίκτυο. Αν μένει κάνας σύντροφος εκεί κοντά, δεν κοιτάει να δει μήπως παίζει σε καμμια τοιχοκολλημένη ανακοίνωση, πάνω στο υπουργείο;

Κατά τ' άλλα, οι αρχαιολόγοι απεργούνε και διαμαρτύρονται κι αυτοί επειδή η απεργία τους χαρακτηρίστηκε παράνομη.

JustAnotherGoneOff είπε...

Περίεργο, γουγλίζω την πρώτη φράση και τη βρήκα μόνο στο phorum.gr, πουθενά αλλού.

ATHENA είπε...

ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...