ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Ακτιβιστές Άη Βασίληδες!!!!

Αν και το θέμα δεν άπτεται ακριβώς της θεματολογίας του μπλογκ αυτού, το βάζω γιατί είναι ένας ακτιβισμός κατά της αστυνομοκρατίας και της παρακολούθησης.

Ακτιβιστές αη-Βασίληδες(news247.gr)

24 Δεκέμβριος 2008

Oι δρόμοι στο Τέμπε της Αριζόνα, γέμισαν από αη-Βασίληδες, οι οποίοι κάλυψαν τους φωτεινούς σηματοδότες και τις κάμερες ασφαλείας με εορταστικό περιτύλιγμα και κορδέλες.

Σε βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, που "ανέβηκε" στο YouTube, εμφανίζεται η ομάδα των αη-Βασίληδων να χαιρετάει τους οδηγούς, που εύλογα έχουν μείνει εμβρόντητοι.

Μάλιστα, υπάρχει και μουσική υπόκρουση, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι Santa Claus is Coming to Town, το οποίο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ερμηνεύουν οι Jacksons 5.

Από την Τρίτη το πρωί που προβάλλεται το βίντεο, το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 15.000 χρήστες του διαδικτύου.

Το βίντεο τελειώνει με το εξής μήνυμα: "Χο Χο Χο! Θάνατος στο κράτος παρακολούθησης! Ελευθερία κινήσεως για όλους τους ανθρώπους! Κανένας έλεγχος στις μετακινήσεις!"

Το βιντεάκι στο οποίο αναφέρεται το άρθρο, πρέπει να είναι αυτό, αλλά δεν είναι διαθέσιμό για την Ελλάδα.
Υπάρχει όμως και αυτό:


Στο πλάι γράφουν:
Only Santa knows who is naughty and nice, not Redflex, DPS, or the Border Patrol.
Merry X-mas Phoenix!

(Μόνο ο Άγιος ξέρει ποιος είναι άτακτος και ποιος καλός και όχι η Τροχαία και η Συνοροφυλακή. Καλά Χριστούγεννα, Φοίνιξ!)