ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Όχι άλλες τζαμαρίες!

Σάλος έχει ξεσπάσει σε διεθνείς μαρξιστικούς κύκλους μετά τη βαρυσήμαντη τοποθέτηση της γενικής γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αλέκας Παπαρήγα ότι ο κοινωνικός αναβρασμός μεγάλου τμήματος της ελληνικής νεολαίας, που εκδηλώνεται αυτήν την περίοδο και που απασχολεί ακόμη και τις ηγεσίες των ισχυρότερων ευρωαστικών δημοκρατιών, δεν είναι τίποτα άλλο παρά «γελοιοποίηση και εκχυδαϊσμός της λαϊκής εξέγερσης. Η πραγματική εξέγερση θα έχει αφετηρία τους εργάτες, τους μισθωτούς και τη νεολαία [σ.σ.: SIC], και δεν θα σπάσει ούτε τζάμι!».

Ήδη, από πολυπληθείς κομμουνιστικές οργανώσεις, γκρούπες, φράξιες, σέχτες και τάσεις, ανά τον κόσμο, εξετάζεται η ριζική αναθεώρηση των τρόπων και των μεθόδων μέσω των οποίων πρέπει να δρομολογούνται πλέον οι μελλοντικές εξεγέρσεις απέναντι στα αδηφάγα και καρχαριογενή καπιταλιστικά καθεστώτα, χωρίς, ει δυνατόν, να σπάει ούτε τζάμι μικροκαταστηματάρχη - μικρονοικοκυραίου - μικροτραπεζίτη.

Παράλληλα η συντριπτική πλειονότητα των μελών του ημεδαπού Κομμουνιστικού Κόμματος, για να μην καταλήξει στο ψυχιατρείο, καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ενατένισης των μνημειωδέστερων εξεγέρσεων του παρελθόντος με ένα μάτι ολίγον τι διαφορετικό, όπως μπορείτε να δείτε και στην κάτωθι εικόνα...


Πηγή: Πολιτικό Troll

1 σχόλιο:

George Ble είπε...

Wraio blog, wraies dhmosieuseis k polu wraio stul! Eisai k aderfos (hip hop), se paw! Kalh sunexeia.