ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Οι κουκουλοφόροι της Ελληνικής χούντας συλλαμβάνουν πολίτη - Blank over cops of Greek junta arrests a citizen

Συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης.. Όπως βλέπετε χωρίς λόγο... Οι πολίτες προσπαθούν να ελευθερώσουν τον άνθρωπο..
In Hreaklion of Crete.. Ass you can see with no reason..
People trying to rescue this person..

(Video is a a little off-sound)


Πηγή: TVXS

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ

Οι διαδηλωτές καίνε και σπάνε από οργή τα σύμβολα της καταπίεσης και της εξουσίας που σε σκοτώνει καθημερινά, που σου αφαιρεί το δικαίωμα στη ζωή, που σε αφαιμαζει κάθε φορά.
Της εξουσίας που σε πατάει, σε καρυδώνει, σε σκοτώνει, που ασύδοτη δολοφονεί 15χρονους. Μιας εξουσίας που δολοφονεί συστηματικά για να προφυλάξει τα συμφέροντα και τα κέρδη των αφεντικών της.
Αυτά τα σύμβολα αυτής της εξουσίας καίνε όλοι αυτοι που έχουν την τόλμη να αντιπαρατεθούν με τους σιδερόφραχτους δολοφόνους που την προστατεύουν μπας και χάσει τους τόκους της από τα δάνεια σου.

Αυτοί που κλέβουν και ρημάζουν ανθρώπινες ζωες είναι οι τραπεζίτες και οι τράπεζες τους, γι΄ αυτούς δουλεύουν και σ΄αυτούς δίνουν τελικά αναφορά και λογο τα εκτελεστικά τους όργανα.

Τράπεζες, δικαστήρια, αστυνομικά τμήματα, νομαρχίες, υπουργεία, αυτά είναι τα σύμβολα της καταπίεσης, της δικής σου καθημερινής καταπίεσης πολίτη.

Οι έμμισθοι κρατικοί κουκουλοφοροι είναι αυτοί που καίνε τα μικρομάγαζα, κατ΄ εντολή της εξουσίας, για να φοβίσουν το μικροαστό και τον κάθε πολίτη και να του θέσουν ψευτοδιλλήματα , σκλαβιά ή κάψιμο του μαγαζιού σου;
Αυτή είναι η επιχειρηματολογία που προβάλουν.

Οι φωτιές που μπαίνουν στους δρόμους είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι διαδηλωτές για να προστατευτούν από τα χημικά και τα δακρυγόνα της αστυνομίας.

Σκέψου ακόμα κάτι, είναι δυνατόν ένα νεαρό παιδί που μπαίνει μπροστά στα MAT και αναμετριέται μαζί τους με κίνδυνο της ιδίας του της ζωής, το ίδιο αυτό παιδί να κλέβει ένα ζευγάρι γυαλιά ή ένα κινητό;;; Την απάντηση δωστη μόνο σου βάζοντας έστω και στη φαντασία σου τον εαυτό σου μπροστά στους ΜΑΤατζηδες, τι καρδιά και τι ορμή , τι ιδανικά πρέπει να έχει κάποιος για να το κάνει αυτό.

Το μεγαλύτερο σύμβολο καταπίεσης είναι η βουλή, που χωρίς να εκφράζει την λαϊκή βούληση, με εκλογικούς νομούς παρωδίες για χαζούς, βγάζει κυβερνήσεις με το 28% των ψήφων, και νομιμοποιεί την κλοπή , τον φόνο , την αυθαιρεσία των αφεντικών της και των οργάνων της.

Σε αποκλείουν ,νόμιμα, από κάθε συμμετοχή στις αποφάσεις, και με συνοπτικές διαδικασίες επιβάλλεται το συμφέρον των ισχυρών ως νόμο που πρέπει να τηρείς. Αλλιώς ο μπατσος σε πυροβολεί και σε δολοφονεί.
Κυρίαρχε Λαέ...

ATHENA είπε...

ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΡΗΚΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...