ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Πρωταπριλία, την Πρωτοχρονία!

Το blog "καί Νουδου και Light" δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μία όντως ψαρωτική φωτοσοπία- μαύρη φάρσα με σάιτ στοιχημάτων, για το αν θα ξανακαεί το δέντρο των Χριστουγέννων στο Σύνταγμα!!!Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ (που οφείλουμε να τους δώσουμε Πούλιζτερ μετά από αυτό) χωρίς να διασταυρώσουν και πολλά πολλά μετέδωσαν την φωτοσοπία σαν ένα τεκμηριωμένο γεγονός!

Ενημέρωση δηλαδή, όχι μαλακίες!

6 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Ήξερα ότι είναι μαλάκες, αλλά ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

Yellow Kid είπε...

Το ζήτημα δεν είναι τόσο αν ψάρωσαν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι των καναλιών, όσο ότι βρήκαν ευκαιρία να προβάλουν κάτι το οποίο με το τρόπο αυτό να είναι εις βάρος κάθε εξεγερμένων. Εκεί έρχεται η δική τους προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

ATHENA είπε...

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΛΕ ΜΑΣ!

Γ.Κ. είπε...

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κύριε Κοτταρίδη...Χαχαχα....Καλά τόσο ανίδεοι??Θυμάμαι και πάλι που ο ANT1 είχε βγάλει μετά την επιτυχία της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό του 2004 και καλά τον πατέρα του Νικοπολίδη,μόνο που εκείνος είχε απεβιώσει κάτι χρονάκια πιο πριν....Εκτός αν βρήκαν τη μετα-θάνατο ζωή εκεί πέρα και μας το κρύβουν...Δε καταλαβαίνουν πως οι ίδιοι γελοιοποιούνται?Αλλά θα συμφωνήσω με τον/την Yellow Kid...Για αυτό δε τους νοιάζει άλλωστε...

PALOUKI LOUK είπε...

ετσι ακριβως εγινε και χειροτερα!!!εβγαλαν και ζωντανο εκτακο εντος του χρονου του δελτιου με εναν φιογκο να εξηγησει τι ειναι και το ηλεκτρονικο στοιχημα οι μαλακες!!!
οταν το πρωτοεβγαλε ο βλαχοκυριλες να αποδιδουμε και τις τιμες εκει που πρεπει ψαρωσα στην αρχη γιατι το εχει κανει καλο, αλλα μου το εξηγησε πως το εκανε και μου εδειξε κανα δυο λεπτομερειες αλλα ρε πουστη κατευθειαν στο κεντρικο δελτιο τοσο μαλακες δεν μπορω να πιστεψω,ουτε μπηκαν στον κοπο να μπουν στο μπετφερ να το δουν οριτζιναλ!! αυτο ειναι 100 ποντοι υπερ μας πρεπει καπως να γινει να τους το τριψουμε στην μουρη!!!θα θελα να στελναμε και στο ΕΣΡ οτι μας παραπλανουν και μεταδιδουν μαλακιες διοτι τις μερες αυτες εκανα οργια τα καναλια και συνεχιζουν να τα κανουν!!!μπραβο και παλι αλλα νομιζω οτι θα βγει ψωμι απο δω μην το αφησουμε ετσι!

hnioxos είπε...

καλά, έχει γίνει της πουτάνας με τους μαλάκες.
Να σας πω την αλήθεια πολύ θα χαιρόμουνα αν ξανακαιγόταν το δέντρο τους, αλλά τόση ηλιθιότητα δεν την περίμενα... Ή μήπως δεν είναι ηλιθιότητα; Να σας πω την αλήθεια δεν το ξέρω...
Μπορεί να το έκαναν και επίτηδες.,. Τέλος πάντων, όσο περισσότερο γνωστό γίνει το περιστατικό, τόσο περισσότερο ρεζίλι θα γίνουν.
Αναδημοσιεύω και καλώ όλους να το βάλουν στα μπλογκ τους