ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Την κατάνα παιδί μου,την κατάνα...




C V

(1948-1960)
EΛBIEΛA, MEZ, DDT, INBI, ΩPΛ, OEΔB,
OΦH, AEK, OΣΦΠ, EPE, EΔA,
TTT, EEΣ, EIP, TAE, ΣΠAΠ, EHΣ, KTEΛ

(1961-1980)
ΔEΘ, XANΔ, ΠIKΠA, AXEΠA, WC, AΠΔ, IKY,
BBC, MGM, REM, UFO, 2CV, 4L, VW, MG, ΔX,
EΣO, ΣEAΠ, ΛOK, ΓEΣ, AM, AΣΔEN, KEBOΠ, APBXΠ, KΨM, BLR, ΓEEΘA, YENEΔ, TNT
OTE, ΔEH, OΣE, OA, EOT, EYΔAΠ, EPT,
TELEX, LP, HI-FI, B&O, CB, FM,
KOBA, KKE, KNE, EKKE, EAP, ΠAΣOK, ΔHKKI, ΔIANA, NΔ,
EΣA, KYΠ, EOKA,
HΠA (TWA, ITT, FBI, CIA, LA, JFK), DDR, EΣΣΔ (KGB, GPU),
WMF, AEG, NEFF, IBM,
ΠAOK, UEFA, ΠPOΠO, OΠAΠ,
ΦEK, ΠΔ, ΓEΣEE, AΔEΔY, TΣ, ΠΦ, OAEΔ

(1981-2008)
NΠIΔ, IKA, OE, EΠE, AΦM, AMA, ΔOY, ΦAEE, ΦΠA, ΛAΦKA, EKAΣ, AΣEΠ, ΣΔOE,
EΔE, AEΠ, OOΣA, KEΠ, OAKA,
IX, BMW, ABS, KOK, EΛΠA, KTEO,
TLS, KOA, EΛΣ, VIP, EKEBI, OΣΔEΛ,
FIR, FYROM, EOK, EE, OΠEK, KΠΣ,
ΓOK, YΠEXΩΔE, MDF, PVC, TEE,
EΛTA, EMY, ΔEKO, MHKYO,
ΣYPIZA, EΛAΣ, 17N, MAT, ΓAΔA,
EΣY, TEBE, EKAB, KAT, ΓNA, KAΠH, OAEE
HIV, HDL, LDL, LDH, RBC, TKE, PSA, γ-GT,
TV, VHS, FAX, SIM, PIN, PUK, SMS, MMS, 3G
EKAM, ATM, BTU, DHL, WWF, MME, AGB, EBU,
RPG, CD, DVD, DCC, DVD-ROM,
PC, UPS, RAM, MB, GB, HP, XP, USB, ADSL, MP3, i-POD, GPS,
DTP, RGB, CMYK, JPG, WWW, CERN
SOS

7 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

την Κατανα μου μεσα!!!!
γιουργια!

ATHENA είπε...

ΟΜΙΤΖΙ

ΤΖΙΤΙΠΙ

ATHENA είπε...

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

λολιτα είπε...

thnx girl..

Lucha Libre είπε...

με κατάνααααα!
αυτά είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
Πριν από 60 χρόνια περίπου, το σύμβολο μίας θηριώδους και απάνθρωπης ιδεολογίας υποστάλει από δυο γενναίους έλληνες, όταν αυτό κυμάτιζε στην ακρόπολη, σαν δείγμα και σύμβολο της επιβολής του ναζισμού στη χώρα.

60 χρόνια πριν, και σαν τίποτα να μην άλλαξε, όταν δυο νέα παιδιά τότε, στην ηλικία των σημερινών εξεγερμένων παιδιών, κατέβασαν το ΣΥΜΒΟΛΟ ενός τρόπου ζωής και μιας ιδεολογίας που βασιζόταν στην βία, στην υποταγή, στην καταπίεση και στο άδικο. Που σκότωνε και δολοφονούσε ασύδοτη.
Και βρεθήκαν, πάλι και τότε, οι νέοι, μη δεχόμενοι την κτηνωδία που οι αρχές και τα οράματα των τότε κατακτητών εκπροσωπούσαν, και με μια κίνηση τους, έδωσαν ελπίδα.
Κατέβασαν το σύμβολο της υποταγής δείχνοντας ότι η ψυχή δεν μπορεί να φυλακιστεί.Ότι τα μόνα πραγματικά σύμβολα είναι αυτά που κουβαλάς μέσα σου.

Όποιος νοιώθει ελεύθερος, δεν δέχεται την καταπίεση, δεν δέχεται την υποταγή σ’ αυτά που επιβάλουν τα αφεντικά και οι κατακτητές, τον τρόπο ζωής και τις αρχές που του υπαγορεύουν ότι πρέπει να αποδεχτεί.

Σήμερα ένα νέο σύμβολο έχει υψωθεί, όχι στην ακρόπολη, αλλά στην πλατεία Συντάγματος, στο κεντρο της πόλης.
Το σύμβολο της ανθρώπινης αναισθησίας, του δικού μου τομαριού, το σύμβολο της ανθρώπινης κρεατομηχανής που στερούμενη εγκεφάλου μηρυκάζει πνευματικά, ιδεολογικά,ψυχικά.
Το νέο δόγμα, δούλευε και κατανάλωνε, συμπυκνώνεται στο ύψος, στα κλαδιά και στα φώτα ενός δένδρου που έστησαν, μετά από ένα αιματοκύλισμα στο κέντρο της πόλης. Μιας πόλης που πάλετε, από τις φωνές νέων ανθρώπων με ιδανικά, για μια δίκαιη κοινωνία.
Η νέα φιλοσοφία του μηρυκαστικού είναι τα «ψώνια», οι αγορές και οι πωλήσεις.

Βγείτε και ψωνίστε, μην βλέπετε τα πτώματα, τους πεινασμένους, μην σας νοιάζει η αδικία, η λαϊκή οργή, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ήσυχοι … η αστυνομία θα σας προστατέψει.

Χρόνια πολλά...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ?

Βλεπωντας αυτη την ωρα την εκπομπη Τσιμα οπου διδεται χωρος σε παιδια να πουν την αποψη τους (μονταρισμενα παντα), αναρωτιεμαι πως γινεται να γινεται τοση συζητηση στο διαδυκτυο για τον ρολο των ΜΜΕ στην πολιτικη ζωη, να εχουν γραφτει τοσα πολλα για την προπαγανδα των προπυργιων των ουσιαστικα αφεντικων της πολιτικης ζωης, δηλ τους ιδιοκτητες των μεγαλων καναλιων και εφημεριδων, και απολυτως κανενα απο τα παιδια να μην εχειεκφρασει ουτε σφαιρικα μια τετοια αποψη. Μια κοπελα, ασκουμενη δικηγορος, η οποια διαμενει στα Εξαρχια και η οποια υπο το φοβο της αποκρυψης του συμβαντος απο τα ΜΜΕ, ξεκινησε ενα φορουμ Facebook με θεμα την τιμωρια του φονια αστυνομικου, ανεφερε οτι ‘οταν γινονται ταραχες στη Γαλλια, τα ΜΜΕ τους δινουν τη σωστη διασταση, ενω οταν εξεγειρεται ο κοσμος στην Ελλαδα, τα ΜΜΕ αποσιωπουν την πραγματικοτητα’. Αυτο ηταν το κοντινοτερο σε κριτικη για τη δραση του παρακρατους των βαρονων των μηντια που ακουστηκε σε ολοκληρη την εκπομπη. Η υπολοιπη, αναλωθηκε σε γενικουρε περι ελλειψη ισοτητας, για την τιμωρια του αστυνομικου, ‘φαινομενα’ που προκαλεσαν το πασοκ και η ΝΔ (οχι οι μηντιαρχες),και φυσικα ‘κουλ’ σκηνες ροκ εφηβων να φωναζουν, να τραγουδουν. Και για κλεισιμο, Εξαρχεια οπου ο τοπος που δολοφονηθηκε ο Αλεξης εχει γινει προσκυνημα.

Η αποψη μου ειναι οτι το ‘συστημα’ των νταβατζηδων-αυτο που ονομαζουμε και ‘πολιτικο συστημα’ , αυτο που ελεγχει πλεον το 90% της ενημερωσης (χωρις την ΕΡΤ-την Κοκκαλη χρηματοδοτουσα), και εχει ‘επιτρεψει’-μεγαλη η χαρη τους-σε 1 με 2 εκπομπες -ραδιοφωνικες- να φιλοξενουν αμονταριστη τη γνωμη των ακροατων(για τηλεοραση δεν γινεται λογος) προσπαθει να καπελωσει το ξυπνημα, να περάσει μηνύματα παραλληλου βηματισμου με τους διαδηλωτες,κατευθυνοντας παραλληλα το ξεσπασμα τους εναντιον της ‘πολιτκης εξουσιας’ η της ‘εξουσιας’ γενικοτερα. ’Ψαχνουμε να βρουμε ποιος ασκει την πραγματικη βια, οι κουκουλοφοροι ή τα κρατικα οργανα, που ελεγχονται απο την εκαστοτε πολιτικη εξουσια, δηλ απο την κυβερνμηση καραμανλη σε αυτη την περιπτωση’, ολοκληρωσε το συλλογισμο του ο Τσιμας.

το συστημα των νταβαδων αρχιζει να συνερχεται απο το σοκ της εξεγερσης και μετα την αρχικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας και τη λογοκρισια, αρχιζει και καταστρωνει σχεδιο διοχετευσης της οργης εκει που θεωρει βολικοτερο για τη μακροημερευση του. Το αν θα το καταφερει, συντηρωντας στην ουσια τις κυριοτερες παθογενεις που χαρακτηριζουν τη δημοσια ζωη, επαφιεται στη κριτικη σκεψη ολων μας. Η διοχετευση της αγανακτησης και η κυοφορουμενη διαμορφωση συγκεκριμενων αιοτηματων δεν πρεπει να επηρεαστει απο τις, συνηθισμενες, για τους γνωστες, επικοινωνιακες πρακτικες των διαβρωτων της πολιτικοδημοσιογραφικης ηθικης και συνεπως διαβρωτων του όποιου δημοκρατικου πολιτευματος