ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

αλήτες...


1)Ο (κύριος)Στυλιανίδης σημειωτέων υπουργός παιδείας το βράδυ που δολοφονήθηκε ο ΑΛΕΞΗΣ διασκέδαζε στα μπουζούκια και την επόμενη μέρα στο γήπεδο...

2)Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά δύο μαθητές που βρίσκονταν στα οδοφράγματα γιατί νευρίασε γιατί δεν μπορούσε να περάσει...(ΕΛΕΟΣ)


ΣΙΧΑΜΑ

3 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Όχι μόνο τα ΜΑΤ και οι ασφ-αλήτες...
Καλά, τον υπουργό δεν περιμέναμε τώρα να τον μάθουμε, των θυμόμαστε από τις "διασταλτικές ερμηνείες του Συντάγματος" το οποίο έχει ταχθεί και ορκιστεί υποτίθεται να φυλάει.
Ο άλλος, ο αγάμητος, τι να πει κανείς? Άμα είχε σκοτωθεί το δικό του παιδί θα έμπαινε με το αμάξι μέσα στη ΓΑΔΑ...

ellinaki είπε...

Ο κ. Υπουργός έχει επιδείξει παρόμοια μπουρτζόβλαχη, λαϊκίστικη συμπεριφορά σε πολλά θέματα. Δεν εκπλήσομαι.

Όσον αφορά τον οδηγό... Κυκλοφορούν πολλοί του είδους του καθημερινά ανάμεσά μας.

Ανώνυμος είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城