ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

και άλλη καταγγελεία αναίτιας αστυνομικής βίας

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Η αποκρουστική αστυνομική βία έδωσε και σήμερα δείγματα γραφής. Aυτή τη φορά δεν σεβάστηκε ούτε τον φαντάρο Γ.ΓΡ. (υπηρετεί στην Κω και σε δύο μήνες απολύεται) ο οποίος μαζί με την παρέα του έκανε αμέριμνος βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, στις 16:00 μ.μ. στην συμβολή Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου, ενώ η πορεία είχε τελειώσει και ο δρόμος είχε δοθεί στην κυκλοφορία, διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκε βίαια, αναίτια σε διερχόμενους. Μεταξύ των οποίων που δέχτηκαν τη βάρβαρη επίθεση ήταν και ο φαντάρος Γ.ΓΡ.

Οι άνδρες των ΜΑΤ αγνόησαν τη δήλωση του ότι είναι φαντάρος, του επιτέθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν πετώντας τον κάτω, στην συνέχεια τον κλωτσούσαν στο πρόσωπο, με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες σαν τον χειρότερο εγκληματία και τον προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί προσήλθαν άνδρες των ΜΑΤ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΟΛΟΤΟΦ.

Ο φαντάρος που δεν έχει δεχτεί ακόμη ιατρική βοήθεια αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα και απειλείται με προφυλάκιση.

Πρέπει όλοι να δείξουμε αγωνιστικά την αλληλεγγύη μας.

Η κυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί αποκαλύπτεται ότι έχουν χάσει τον έλεγχο και πλέον τρομοκρατούν και απειλούν την κοινωνία.

Οι ευθύνες πλέον βαραίνουν τον υπουργό Εσωτερικών, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Φαίνεται ότι μια βόλτα στα Εξάρχεια μπορεί να κοστίσει την ζωή σε ένα 15χρονο, ενώ μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ενός φαντάρου που κάνει χρήση της εορταστικής άδειας μπορεί να του καταστρέψει την ζωή από την βαναυσότητα και τις ψεύτικες κατηγορίες των ΜΑΤ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437