ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ

Σε αυτο το βιντεο,καθως τραβαω την επιθεση των ματ στην νομικη ξαφνικα ακουω αριστερα μου φωνες,βρισιες και ηχους σαν απο κτυπηματα,γυρναω και βλεπω 6 ματατζηδες να χτυπουν μια κοπελα με τις ασπιδες και με κλωτσιες, δυστυχως δεν με αφησαν να τραβηξω ηρθε ενας και εβαλε το κωλοχερο του στην καμερα και μετα με ψεκαζε με ενα σπρευ - σωριαστηκα κατω, καηκαν τα σωθηκα μου - ευτυχως με βοηθησαν περαστικοι......

Την ιδια βραδυα λοιπον στην ακαδημιας εχει μαζευτει κοσμος πολιτες και τους αποδοκιμαζει ανοιχτα, εδω βλεπουμε εναν ηλικιωμενο ανθρωπο οπου με αγανακτηση τους λεει:εδω ειναι τα σπιτια μας,αυτα ειναι παιδια μας! και αυτοι με την σειρα τους του επιτειθεται ολοκληρη διμοιρια διοτι δεν εχει δικαιωμα να σκεφτεται,δεν εχει δικαιωμα να βλεπει και να κρινει, και μαζι με αυτον μια περαστικη κυρια που τυχαια περναγε.Δυστυχως το βιντεο το κοβω νωρις διοτι τα χημικα ηταν πολλα εκεινη την στιγμη - δεν μας ηθελαν να τραβαμε τα αισχη τους - δεν μπορεσα δυστυχως, η συνεχεια ηταν ακομη χειροτερη τον χτυπησαν δυο γουρουνια με τις ασπιδες και τον σωριασαν κατω σαν να ηταν ο χειροτερος εγκληματιας, ο ανθρωπος αυτος πρεπει να ηταν γυρω στα εξηντα, αλλα δεν τους συγκινησε καθολου ουτε η ηλικια του αλλα ουτε αυτο που τους ειπε...

Τελος, εδω βλεπουμε 100 ματατζηδες να εχουν πιασει μονο ενα παιδι και να το περιφερουν μπροστα μας και επειτα γυρω γυρω στα προπυλαια σαν λαφυρο, οπου καθολη τη διαρκεια της περιφορας, μας προκαλουσαν και μας ελεγαν διαφορα τυπου:διαλεχτε με ποιους ειστε, συνεχισε ετσι και εισαι ο επομενος κρατωντας τα απαυτα τους και αλλα τετοια τετοιου επιπεδου οπου τους μαθαινουν στην σχολη της αστυνομιας. Τα σχολια και το κραξιμο ειναι αντιστοιχου πλουσιοιυ περιεχομενου απο ανθρωπους καθε ηλικιας απο εβλεπαν αυτην την φαρσοκωμωδια οπου λεγεται ελληνικη αστυνομια!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ.


ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.


ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.


ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.


ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.


ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΥΜΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

kai ti itheles na se kanoyn ta mat,na se xaidepsoyn kai na soy dosoyn kamia petroyla na petakseis?
parte to xampari eiste i genia poy sto ena xeri krataei petra kai sto allo to i-pod.


gidia!

PALOUKI LOUK είπε...

μπραβο σου,νοικοκυρουλη μου,βαλε το ελλαντα σε ταξη οπως καναντα και αμερικα,καιρος να παμε μπροστα!

ετσι να τουε δωσουμε και αλλα μεσα καταστολης!!!σκεψου στα βιντεο που σου ανεβασα να αμολαγανε και σκυλους να πυροβολανε δεξια και αριστερα και να μας εβαφαν κιολας.......

PALOUKI LOUK είπε...

ανωνυμος εισαι ανωνυμιες λες.....

GiaNt είπε...

Απίστευτη η έχθρα των πολιτών προς τους μπάτσους..!

Το βλέπω και χαίρομαι! Παλούκι λουκ, μπορείς να μου στείλεις τα βίντεο να τα ανεβάσω στο κανάλι μου στο youtube?

Πότε ακριβώς τα τράβηξες;

PALOUKI LOUK είπε...

δυστυχως εαν εβγαζες ανωνυμε την μασκα της ανωνυμιας και τις παρωπιδες θα εβλεπες στο δευτερο βιντεο οτι χτυπανε εναν γερο και μια κυρια κυρια οπου απλα περναγε, και ουτε ο ενας κραταγε πετρα και ipod ουτε ο αλλος, αλλα για σενα ειναι ψιλα γραμματα....

Ανώνυμος είπε...

η δικαιολογημένη αντίδραση για την ακραία και καταδικαστέα στάση του αστυνομικού δε μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση του ρόλου της αστυνομίας.

Κανένα δημοκρατικό κράτος δε μπορεί να λειτουργήσει με ακυρωμένη αστυνομία, ούτε με εκπαίδευση που τα σχολεία είναι υπό κατάληψη. Όσοι επιμένουν να τα υποστηρίζουν αυτά, πολύ απλά, έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική.

Σ’ αυτό το κλίμα του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης, της απαισιοδοξίας, της συνεχούς κλάψας, χωρίς να υπάρχει καμιά αντιπρόταση, πρέπει όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, δεν είναι ούτε για να την κλαίμε ούτε για να την καίμε. Μπορούμε να περάσουμε μπροστά αρκεί όλοι να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να συνειδητοποιήσουμε ότι, ανεξάρτητα από τις κομματικές μας εντάξεις, είμαστε πάνω από όλα Έλληνες και στις δύσκολες συγκυρίες, όλοι, δεξιοί και αριστεροί, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ανώνυμος είπε...

eno esi paloyki loyki loyk eisai eponimos e?
diladi baftistikes paloyki loyki loyk tis ntaizi kai toy popai.

ante parata mas re file, pigaine stin mamaka soy na soy ftiaksei ena zesto galataki kai na peseis gia nani,perase i ora tora..


epanastates toy i-pod kai toy mp3, kala soy leei o allos.

a,kai an den thes anonima sxolia mporeis na ta afaireseis,den sto eipan ayto oi alloi sympolemistes soy?

kai efoson exete polemo mia erotisi..

posoys nekroys exete?
ti?
den exete?
oyte eseis oyte i alli pleyra?
ti soi polemos einai aytos?

pigaine loipon agoraki moy me ta lefta tis mamakas na agoraseis kana sony ericson me 8,2 megapixel kai apo to allo xeri krata ki ena komati marmaro.

karagkiozako!

Yellow Kid είπε...

Δεν είπαμε κατάργηση της αστυνομίας. Είπαμε να κάνουν καλά τη δουλειά τους η οποία είναι και να μην παρεκτρέπονται. Ας συλλαμβάνει αυτούς που κάνουν τα επεισόδια, και ας τους πηγαίνει απλώς για εξακρίβωση. Χωρίς ξύλο και μαλακίες. Δεν είναι η δουλειά του να πλακώνει τον κόσμο.Δεν τους πληρώνουμε για αυτό. Και στο κάτω κάτω για αυτούς που αρχίζουν τα "επεισόδια" ας κοιτάξουν και λίγο την γαμοφάρα τους. Νισάφι πια.

stassa είπε...

Γειά σου ρε ανώνυμε, που δεν είσαι της γενιάς του i-pod. Δηλαδή εσύ ακούς μουσική από γραμμόφωνο και δεν έχεις κινητό, επικοινωνείς με σήματα καπνού. Δε μας χέζεις μωρέ....

Α και πούσαι, η δουλειά του ματατζή δεν είναι η αστυνόμευση, αλλά η βίαιη καταστολή. Δουλειά τους δηλαδή είναι να σπάνε το κεφάλι του πολίτη. Το πόρισμά μου: ή δεν είσαι πολίτης, ή είσαι μαζόχας.

Λούκι:
Τα ματ εκπαιδεύονται στο γήπεδο, βλέπεις...

Αntidrasex είπε...

Ανώνυμος 1.40: “ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
“, “ΜΟΝΟ ΥΜΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. “
Που να ήσουν κιόλας υμνητής της βίας δλδ. Ρουθούνι δεν θα έμενε....

Ανώνυμος 1.43: Ποιον να χαϊδέψουν? Άμα δεν έχεις κάνε τίποτα, τι πρέπει να κάνουν? Καλύτερα πέτρα και i-pod παρά και με τα δύο το πουλί μου διαρκώς... Και τα γίδια, έχουν περισσότερο μυαλό από εσένα ΚΑΙ πιο χρήσιμα είναι στην κοινωνία. Ρίχνουν και καμιά κουτουλιά σε κάνα μαλάκα που θα τα ενοχλήσει...

Ανώνυμε 2.11: Είσαι ο μόνος ανώνυμος που λέει επιχειρήματα. Το θέμα δεν είναι μόνο η βία ενός αστυνομικού, είναι ότι μιλάμε για βία ΠΟΛΛΩΝ ασυνομικών.

Ανώνυμε 2.18: Είσαι τελείως ανεγκέφαλος, φαίνεται. Απορώ πως μπορείς και πληκτρολογείς. Όσο για νεκρούς, μόνο πρόσφατα είναι ο Αλέξης και ο μετανάστης στην Π.Ράλλη. Μη θυμηθούμε παλαιότερους, ε? Μαρίνο, Καλτεζά, Κουμή, Κανελλοπούλου κλπ κλπ κλπ. Και είναι μόνο από τη μία πλευρά, ευτυχώς. Γιατί εμείς δεν θέλουμε ούτε ΕΝΑΝ νεκρό.
Κάποιοι που θέλανε, κάνανε νεκρούς. Δυστυχώς. Θυμάσαι τον Τσουτσουβή?
Επίσης, και ο Καραγκιόζης, αν και φανταστικός χαρακτήρας, έχει μυαλό.
Τα περί ανωνυμίας, δεν περιμένω να τα καταλάβεις, αλλά θα προσπαθήσω.
Ο Παλούκι και ο καθένας μας εδώ μέσα, έχει ένα ψευδώνυμο. Μέσω αυτού, υπογράφει τα γραφόμενα του και έχει και ένα χώρο στον οποίο μπορείς να πας να τον βρεις και να εκφράσεις την άποψη σου. Εσύ τι σκατά έχεις (εκτός από αυτά στο κεφάλι σου)? Απλά, δείχνεις πόσο δειλός είσαι, που ούτε με ένα ψευδώνυμο δεν τολμάς να υπογράψεις. Αλλά σε καταλαβαίνω. Τι να υπογράψεις? Τις μαλακίες που γράφεις? Αφού ακόμα και εσύ το διαισθάνεσαι (γιατί για να το καταλάβεις απαιτείται εγκέφαλος) ότι λες μαλακίες. Αλήθεια, πόσο χρονών είσαι, για να ξέρουμε πόσα χρόνια μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς εγκέφαλο.

Αntidrasex είπε...

Palouki Louk, συγγνώμη, από τη σύγχυση ξέχασα να σου πω μπράβο για την καλή δουλειά! Εύγε νέε μου, προχώρα!

PALOUKI LOUK είπε...

ανωνυμε του 2.18 τον ηλια του 16ου τι τον εχεις???

PALOUKI LOUK είπε...

σορρυ πριν giant, τα βιντεο (αυτα και αλλα μαζι με καμια 50 φωτο) εχουν τραβηχτει την νυχτα 18/12 πεμπτη μεταξυ 20.00 και 01.30, στα εστειλα στο μαιλ το ιστολογιου,ελπιζω να τα διανυμεις οσο καλυτερα μπορεις, ωστε να βουλωσουν τα στοματα μερικων ανωνυμων.

GiaNt είπε...

Βασικά δε μου ήρθε κανένα e-mail. Μήπως τα έστειλες στο e-mail του "έχουμε πόλεμο";
Σε αυτό νομίζω μόνο ο Yellow έχει πρόσβαση. Αν μπορείς στείλε τα μου στο Giantakos@gmail.com

Yellow Kid είπε...

Όχι σε εμένα δεν ήρθαν...

Ανώνυμος είπε...

''να συνειδητοποιήσουμε ότι, ανεξάρτητα από τις κομματικές μας εντάξεις, είμαστε πάνω από όλα Έλληνες και στις δύσκολες συγκυρίες, όλοι, δεξιοί και αριστεροί, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.''
Απορία: Γιατί όποτε δημοσιεύονται εικόνες αστυνομικής βίας, πάντα κάποιος ανοίγει (από μόνος του) γενικό θέμα για την ύπαρξη της αστυνομίας, κτλ, σαν να γράφει έκθεση γυμνασίου? Στηλιτεύουμε τους μπάτσους για τις πρακτικές τους. Και τα σχολεία τελούν υπό κατάληψη ως διαμαρτυρία και απαίτηση για βελτιωτικές αλλαγές στην παιδεία. Άν κάποιος ακυρώνει τον ρόλο της αστυνομίας είναι οι ίδιοι οι μπάτσοι.Αν κάποιος ακυρώνει την εκπαίδευση είναι το ίδιο το κράτος με τις απαράδεκτες εκπαιδευτικές πολιτικές του και σίγουρα όχι οι μαθητές και οι καταλήψεις τους.
Έλληνες είστε και φαίνεστε.

GiaNt είπε...

Ρε παιδιά στο πρώτο βίντεο ακούγεται καθαρά..

Ένας μπάτσος λέει στην γυναίκα "Τι θες μωρη καριόλα"

Ανώνυμος είπε...

Αφού ...;.

- Η "αυθόρμητη εξέγερση" έφυγε ήδη διακοπές

- Οι ινστρούχτορες και πνευματικοί καθοδηγητές της "αριστεράς" και του καταπιεσμένου λαού πήραν τα 4Χ4 και την έκαναν για Αράχωβα

- Τα εξεγερμένα 13χρονα που ζητούσαν "αγάπη αντί ύλη" παράτησαν τις πορείες και ξαμολύθηκαν στα Multirama για καινούρια PlayStation 3

- Οι καθηγητές, αναχώρουν για 15μερες διακοπές μετά την 3μηνη εξοντωτική εργασία τους, όπου ίδρωσαν από την προσπάθεια να πείσουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις για να πληρώνονται τζάμπα και να κάνουν περισσότερα ιδιαίτερα

- Οι κορμοράνοι που διαβιούν στον εξωτικό Βοτανικό διασώθηκαν χάρη στις επαγγελματίες "προσφυγοπούλες" του Τσίπρα

- Οι συνδικαλιστές, εκπρόσωποι της εργατικής τάξης άναψαν ήδη τα τζάκια στα 3όροφα εξοχικά τους

...;..Το Μάτι αναχωρεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάπου που το Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα καεί από 15 αρρωστημένα πρεζόνια, κάπου που τα παιδιά είναι ακόμα παιδιά και όχι πιόνια του κάθε καραγκιόζη επιδοτούμενου πολιτικού, κάπου που δεν υπάρχει χώρος για παραληρήματα πουλημένων δημοσιογράφων, κάπου που ελπίδα ονομάζεται η αγάπη και όχι η καταστροφή.


Καλές γιορτές, Καλά μυαλά και Καλή αντάμωση