ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Κε η Πιπιλή χτενίζετω

Θεωρήσαμεν πρέπον να αφήσομεν ενα μύνημαν είς την αξιόλογή βουλετή της Νέας Δεινοπαθείας κυρία Πιπιλή η οποία κε διατηρή το Ιστολόγιον Ποίο Αθήνα Δεν Γίνεται, ειδικότερα είς την φλέγον ανάρτησιν της "Άρθρο 30, «Ρυθμίσεις υπηρεσιακής κατάστασης πρώην Βουλευτών» και Βουλευτικές αποζημιώσεις":

Ο/Η Dr.Φλάντζας είπε...

Αγαπητή κυρία Πιπιλή:

Με μεγάλην συγκίνισιν βλέπω οτι σας έθιξε η "εξωστρακισμού" δολοφονία του 15χρονου απο όργανον της Τάξεως.
Σας παρακαλώ όπως διαβιβάσθε την παρακάτω επιστολήν είς τον Πρωθυπουργόν της χώρας σας.


Για τον Αλέξη ρε γαμώτο,
Dr.Φλάντζας

Η κυρία Πιπιλή είχε την ευγενή αηδίαν να μας απαντήση:
Ο/Η Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Δεν είμαι ταχυδρόμος του κάθε πολίτη προς τον Πρωθυπουργό. Εμένα το μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να προστατεύσω το δικαίωμα στην εργασία του, κάθε θύματος των «κουκουλοφόρων», καταστηματάρχη που έχει δίδυμα παιδιά ή δεν έχει και δεν έχει χρόνο να στέλνει επιστολές και να κάνει chat στο internet, γιατί έχει την υποχρέωση να μαζέψει τα αποκαΐδια, να ταΐσει τα δικά του παιδιά και να πληρώσει το ΙΚΑ των υπαλλήλων του.

Αν είχατε μαγαζί και σας τίναζαν στον αέρα, οι δήθεν επαναστάτες, θα είχατε άλλη δουλειά να κάνετε.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα γράμματα στον Πρωθυπουργό. Βρείτε την ηλεκτρονική του διεύθυνση, γιατί εγώ κατεβαίνω στην Αθηνάς στην Κεντρική Αγορά, με το metro, όπως συνηθίζω τα τελευταία 30 χρόνια, για να αφήσω 10 ευρώ σε αυτούς που κλαίνε και καταστρέφονται.

Κε επειδή επιστήμων ιατρός είμαι κε εγώ, δέν μπόρεσα να μην της ανταποδώσω το καλό που μου έκανε:
Ο/Η Dr.Φλάντζας είπε...
Κυρία Πιπιλή:

Βρίσκω τουλάχισθον απαράδεχτη την απάντησιν σας καθότι φαίνετω να σας απασχολούν περισσότερο κάποια αποκαϊδια απο τον έγγλημα ενός 15χρονου νεαρού απο αστυνομικό ειδικών δυνάμεων. Να υποθέσω πώς αυτό το "μεμονομένον περιστάτικόν" δέν σας απασχολη ιδιεταίρως. Περισσότερο νοιάζεστε να εξαγοράσετε μερικάς ψήφους (πάλι καλά που είσθε κε χουβαρνταλού με τα δέκα ευρω σας) απο τυχόν μαγαζάτορες.

Νομίζω δέ, πώς αντίθετα με αυτό το οποίον πιστεύετε, εμείς είς τα ιστολόγιαν κε τα τσατ (ακόμη καλύτερα οι νεαροί που κατεβαίνουν είς τον δρόμον δια να απολαύσουν τα ληγμένα δακρυγόνα σας), προσφέρομεν περισσότερο με τα μηνύματα μας δια να μην επαναληφθούν μεθάυριον ακόμα περισσότερα "μεμονωμένα περιστατικά". Αν κε εσείς θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά, πιστεύω ότι έχετε δύο επιλογές:
Η μία είναι να πιέσετε τον κό Καραμανλήν να ζητήση δημόσια συγνώμην με τον τρόπο κυβερνάη κε να δεχθή την παραίτηση του κου Παυλόπουλου. Ακόμη καλύτερα να προχωρήση είς εκλογάς.

Η αλλη είναι, να γίνη επιτέλους μίαν εκαθάρισιν κε έρευναν είς το ποιοί είναι αυτοί οι αστυνομικοί που πυροβολούν 15χρονους κε μιλάνε δια ζαρντινέρας, ή πώς εγγράφτηκαν είς την αστυνομίαν σας. Οσο δια τους κους κουκουλοφόρους που δημιουργούνε τα αποκαϊδια μετατρέποντας μία ειρηνικήν πορείαν μαθητών είς ανταροπόλεμον, τι να σας ειπώ. Ισως θα πρέπη να ρίξετε μίαν ματίαν εδω.


Κε πάλι δια τον Αλέξη ρε γαμώτο,
Dr.Φλάντζας

3 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!

Lucha Libre είπε...

τάπα ολκής αρχηγέ.

Αntidrasex είπε...

έριξα και εγώ μια "ψήφο" στην κα Πιπιλή...