ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Οι«αγανακτισμένοι πολίτες» ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομάδα της Χρυσής Αυγής ήταν οι «αγανακτισμένοι πολίτες» που με την ανοχή της Αστυνομίας προκάλεσαν επεισόδια προχθές το βράδυ στην Πάτρα, όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Φούρας.

Τη στιγμή που έμποροι της Πάτρας προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα καταστήματά τους από τους κουκουλοφόρους, ισχυρό μπλοκ ακροδεξιών πήρε θέση πίσω από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, υποδαυλίζοντας ακόμη περισσότερο το εξαιρετικά τεταμένο κλίμα στην πόλη. Γύρω στα μεσάνυχτα και ενώ τα επεισόδια είχαν κοπάσει και οι αντιεξουσιαστές είχαν υποχωρήσει προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας, οι ακροδεξιοί έκαναν επιδρομές και ξυλοκοπούσαν όσους κατάφερναν να απομονώσουν σε στενά, ακόμη και σε καφετέριες και εισόδους πολυκατοικιών. Παράλληλα, όπου περνούσαν έριχναν φέιγ βολάν με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής και ρατσιστικά συνθήματα όπως «Η Πάτρα ανήκει στους Έλληνες κατοίκους της και όχι στους άπλυτους αναρχικούς και στους λαθρομετανάστες».

Το τελευταίο διάστημα οι ακροδεξιοί έχουν πετάξει πολλές φορές φέιγ βολάν με ανάλογο περιεχόμενο και ταυτόχρονα έχουν καταγραφεί επιθέσεις τους εις βάρος μεταναστών που βρίσκονται στην Πάτρα. Όπως καταγγέλλεται όμως, ακροδεξιοί έκαναν την εμφάνισή τους στα προχθεσινά επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας παιδιά. Ξαναλέω όσα είπα πριν, έχοντας κάνει λάθος στη διεύθυνση. Θα προσθέσω όμως ότι αξίζει να δείτε ένα ποστ για τα γεγονότα του Αγ.Παντελεήμονα, όπου η ανάμειξη ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγής ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο αρχικά φάνηκε (κλικ ΕΔΩ - 'Δεν αρκεί η αρετή, ούτε η τόλμη για τη Λευτεριά, δικέ μου!' ).

Λοιπόν...
Βάζω σύνδεσμο στο blog σας σε δικό μου παρεμφερές ποστ (και μερικά άλλα).
Επειδή η αστυνομική βία και αυθαιρεσία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, οφείλουμε να συσπειρωθούμε, όχι μόνο με κριτική και σάτιρα και στοιχεία αλλά και με νέες μεθόδους όπως KEYWORD UNIFICATION. Με αυτό εννοώ ότι πρέπει να ενώσουμε τα tags ή keywords όλων των ποστ σε ΟΛΑ τα ιστολόγια ή ποστ με παρεμφερές θέμα, έτσι ώστε να υπάρξει ΜΑΖΙΚΗ και ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο διαδίκτυο.

Γειαχαραντάν