ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Επιστολή Κούγια στην Τατιάνα

"Κατόπιν εμπαθούς επίθεσης από τα ΜΜΕ και τον Δικηγορικό σύλλογο, δέκα άγνωστοι κουκουλοφόροι αφού έσπασαν την πόρτα της εξώπορτας , απείλησαν τους θυρωρούς και μετά έσπασαν την πόρτα του γραφείου μου και απείλησαν τους συνεργάτες μου. Θέλω να πω ότι δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ και θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και ας δυσαρεστούνται κάποιοι. Καθιστώ υπεύθυνους για τις επιθέσεις και ότι γίνει στο μέλλον σε μένα τους συνεργάτες ή την οικογένεια μου, τον τον υπουργό δημοσίας τάξεως που βοήθησα πολύ στην υπόθεση Πόρτο Καρράς, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ που άφησαν ανυπεράσπιστους στην βορά κουκουλοφόρων. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε επίτηδες. θα τα καταγγείλω όλα στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο".
Πηγή Τρωκτικό

Μπράβο ρε Κούγια ήρωα, υπερασπιστή της έννομης τάξης, της μη-βίας και της δικαιοσύνης!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον...Αλλά μετά την υπεράσπιση που έγραψε τίποτα απ'όσα λέει αυτός ο άνθρωπος δεν ξαφνιάζει πια.

JustAnotherGoneOff είπε...

Γιατί δεν ανέφερε και τη δολοφονική γόβα-στιλέτο της Βατίδου-Σάρον Στόουν;

ΑΙΣΧΟΣ! Λευτεριά στον Μπούγια!

πετρούλα είπε...

ειναι ο ρομπέν των μοντελοπνιχτών

Ανώνυμος είπε...

Η Τατιάνα είναι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, μετά θα πάει και στο δευτεροβάθμιο το ευρωπαϊκό. Και ποια οικογένεια, αφού τους ξεφτίλισε στα κανάλια.

http://kougias.makisfacts.com/facts/recent

ακατάλληλη είπε...

το καλύτερο είναι ότι πριν επιστολεύσει η λέρα, είχε ανακοινώσει η τατιάνα ότι επιτέθηκαν στο γραφείο καταστρέφοντας το, χωρίς να απειλήσουν τους εργαζόμενους..

μουχαχχαχααα..

Niemandsrose είπε...

Για το ελεεινό επικοινωνιακό παιχνίδι που μας έχει όλους εμπλέξει αυτός ο υπάνθρωπος ο Κούγιας, μια ενδιαφέρουσα ανάλυση από έναν νομικό:
http://xasodikis.blogspot.com/2008/12/in-dire-straits.html