ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!

«Έχουν μετατρέψει το άσυλο ιδεών ορισμένων πανεπιστημίων σε εργαστήρια και ορμητήρια παρανομίας. Σε άσυλο ανομίας. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την εσφαλμένη διαχρονική πολιτική, για την οποία ευθύνονται όλα τα κόμματα και το κράτος να επιβάλει το νόμο».

Αυτή είναι η χαρακτηριστική δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σωτήρη Χατζηγάκη, για το πανεπιστημιακό άσυλο, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συζήτησης στη Βουλή, με αντικείμενο τον Προϋπολογισμό.

Αντιδράσεις προκάλεσε, επίσης, η τοποθέτησή του αναφορικά με το θόρυβο που έχει προκαλέσει η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο κ. Χατζηγάκης επικαλέστηκε το παράδειγμα της Βρετανίας, όπου εκδόθηκε το πόρισμα για τις ευθύνες της αστυνομίας που δολοφόνησε το Βραζιλιάνο Μενέζες, το 2005, ως ύποπτο για τρομοκρατική ενέργεια. «Οι δύο αστυνομικοί επέστρεψαν στα πλήρη καθήκοντά τους στην υπηρεσία τους. Γιατί η ενότητα και η προστασία της κοινωνίας θεωρήθηκε υπέρτατο αγαθό -και γι' αυτό δεν μπορούμε και δεν πρέπει να διαλύσουμε τα όργανα της Πολιτείας ελαφρά τη καρδία», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ TVXS

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικό:
http://www.conspiracy-channel.gr/media/247/Πύρινα σπαθιά, ξύλινα λόγια/