ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Ευαγγελάτο;

Έφριξα χτες στην εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, καθώς άκουγα τις δηλώσεις του κατηγορούμενου για φόνο εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο (μην το ξεχνάμε) , να προσβάλει την μνήμη του νεκρού Αλέξανδρου, σχεδόν σαν να άξιζε να εκτελεστεί επειδή όπως έλεγε μέσες άκρες, ήταν "άτακτο παιδί". Βέβαια, ένας κατηγορούμενος με τόσο λερωμένη τη φωλιά του (σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες) , προκειμένου να σώσει το τομάρι του( από ποιούς στην προκειμένη περίπτωση; Τους τηλεθεατές; Τους γονείς του παιδιού; Τον Ευαγγελάτο; Τα χιλιάδες παιδιά που βγήκαν στον δρόμο;) έχει δικαίωμα να στηρίξει ότι του συμβουλέψει ο δικηγόρος του. Αλλά στην Δίκη. Όχι στην τηλεόραση που δεν είναι θεσμός και δεν εξυπηρετεί την δικαιοσύνη. Γιατί ο κίνδυνος είναι πάντα με τα ξερά να καούν και τα χλωρά ως αποτέλεσμα κάτι θερμόαιμοι ανεγκέφαλοι υπερασπιστές της ΕΛΛΑΣ που δεν θα μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις πηγές, θα δεχτούν την απολογία του κατηγορούμενου ως ένα αληθινό γεγονός.

Δείτε και ένα άσχετο με το θέμα βιντεάκι από τον SLY, έτσι να χαρούμε την δημοκρατία μας!!! Εις υγείαν!

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Μα, το κύριο Κούγια στην δημιουργία εντυπώσεων αποσκοπεί, στην μεταβολή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας μέσω των τηλεοπτικών δεκτών.
Άλλωστε και οι δικαστές μέρη της ατμόσφαιρας αυτής είναι και επηρεάζονται από τις μεταβολές της.

Η κίνηση αυτή του κυρίου Κούγεως είναι κυνική μεν, η πρέπουσα δε για να κερδίσει το "ματς" και πόντους σαν δικηγόρος που μπορεί να αθωώσει ακόμα και τον Δρα Μένγκελε.

Δεν απευθύνεται με λογικά επιχειρήματα στο κοινό, αλλά όπως κάθε καλός προπαγανδιστής στο θυμικό των αχεμ "νοικοκυραίων".

Το μήνυμα που υποκρύπτεται, "Το παιδί ήταν τσογλανάκος και έπρεπε να πεθάνει" είναι εντελώς παράλογο και ανήθικο. Όμως προβλέπω ότι δυστυχώς θα αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικό.

Αntidrasex είπε...

Ξέχασε να ανεφέρεις τον ειδικό που προσπαθούσε να μας πει ότι μπορεί και με τεντωμένα χέρια κάποιος μπορεί να πυροβολήσει προς τα επάνω.
Άσε, ας το κάνω ποστ.