ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Καταγγελία για ξεγύμνωμα μπατσίνας στο μετρό της Δάφνης από μπατσικό μπλογκ και e-mail.

Ανανέωση:

Η "είδηση" φαίνεται οτι περιλαμβάνεται σ' ένα μέηλ που κυκλοφορεί και απειλεί για λευκή απεργία των μπάτσων. Την είχε ανεβάσει και η Αθηνά, εδώ, επίσης με κάθε επιφύλαξη.

Από ανάρτηση στο vendetta.

"Τραγικές περιπτώσεις: στο μετρό της Δάφνης όπου γυναίκα αστυνομικός εδάρη κι αφέθηκε ολόγυμνη, λιπόθυμη και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κατάσταση νευρικού κλονισμού!!"

Επισημαίνω οτι το μπλογκ που δημοσιεύει την είδηση έχει κι ένα μπάνερ με τη φωτογραφία μιας μουσουλμάνας γυναίκας με το πρόσωπό και το κεφάλι της καλυμμένο από τη χιτζάμπ της, και την επιγραφή "Βγάλτε τις κουκούλες από τους εχθρούς της Ελλάδος":



Αν οι εχθροί της Ελλάδος είναι οι μουσουλμάνες και για να τις αντιμετωπίσουμε πρέπει να τους βγάλουμε τις χιτζάμπ, δηλαδή να τις ξεγυμνώσουμε, τότε η "δίκαιη οργή" του μπλόγκερ για το ξεγύμνωμα της μπατσίνας δεν είναι και τόσο αγνή και δίκαιη κι οι νουθεσίες του για το "κάνουνε έτσι σε μια γυναίκα" και "θα το κάνατε αυτό στη μάνα σας" είναι για τον πέο.

Κατά τ' άλλα, θα ήθελα:

α) Μια επιβεβαίωση για το περιστατικό, αν υπάρχει και

β) Αν όντως επιβεβαιωθεί να υπενθυμίσω στους υπεύθυνους οτι υπάρχουν πολλές μορφές εξουσίας που επιβάλλονται όμως όλες με τον ίδιο τρόπο: τη βία. Ο σεξουαλικός εξευτελισμός είναι μία τέτοια μορφή βίας που επιβάλλει την φαλλοκρατική εξουσία - κι είναι ξεκάθαρο οτι το δημόσιο ξεγύμνωμα μιας γυναίκας δεν μπορεί να έχει σκοπό παρά μόνο το σεξουαλικό εξευτελισμό της, είτε αυτή φοράει στολή είτε οτιδήποτε.

Γουρούνια δεν είναι μόνο οι μπάτσοι.

26 σχόλια:

λολιτα είπε...

egw auto den to eida pouthena grammeno ektos apo auto to blog

ATHENA είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΜΑΙΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΧΤΕΣ.

http://theoulini.blogspot.com/2008/12/blog-post_18.html



ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

λολιτα είπε...

psaxnw pantou alla den vlepw tipota...oute stin tv

tha nai kammia malakia fainetai makari giati auto einai oikto an exei symvei

JustAnotherGoneOff είπε...

Vendetta blog... δεν ψάχνετε καλύτερα τις υπόλοιπες αναρτήσεις για να καταλάβετε ποιά είναι η ποιότητα των "ειδήσεων" που δίνει;

Μην καταπίνουμε όλα αμάσητα, λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει.

hnioxos είπε...

Παιδιά αυτό δεν το έχω ακούσει πουθενά. Ελπίζω ότι είναι ψέμματα. Ο συγκεκριμένος μπλόγκερ είναι προφανώς είτε μπάστος ο ίδιος, είτε συγγενής μπάτσου, είτε πολύ ευνοϊκά διακείμενος προς αυτούς. Αν διαβάσει κανείς το ποστ του το καταλαβαίνει. Έχει προφανώς ενημέρωση από μέσα. Εκτοξεύει και διάφορες απειλές προς την πολιτική ηγεσία για ξεκάρφωμα, περί δήθεν απεργίας κλπ.

Η συμπαθής τάξη των μπάτσων είναι πραγματικά συμπαθής όταν δεν κρατάει όπλο, δε φοράει τη στολή του τρόμου, δε δέρνει και δεν αυθαιρετεί εναντίον του πολίτη. Όσοι μπάτσοι είναι δυσαρεστημένοι από αυτό που ζουν μπορούν να διαμαρτυρηθούν. Θα βρουν ένα τρόπο να το κάνουν. Από κει και πέρα με τη δράση του παρακράτους και τις αναίτιες επιθέσεις που έχουμε ζήσει τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι κανένα οίκτο για τις ταλαιπωρίες που τραβάνε. Στο κάτω κάτω της γραφής το επάγγελμα αυτό το διάλεξαν

JustAnotherGoneOff είπε...

Π.χ. σήμερα γράφει :

Ελληνα ξύπνα

Οι κουκουλοφόροι είναι ο στρατός κατοχής της Νέας τάξης.
Κράτος δεν υπάρχει να μας προστατεύσει.
Μόνη ελπίδα η αυτοοργάνωση.
Τσακίστε τους Φασίστες της Νέας τάξης.


Σαν να διαβάζω Ρεσάλτο...

JustAnotherGoneOff είπε...

Δεν έχει κάνει σε κανένα "επαναστάτη" εντύπωση, η στάση των ΜΜΕ; Κανάλια που ανοίκουν σε μεγαλοεπειχειρηματίες, να έχουν τόσο φιλική στάση απέναντι στην "εξέγερση"; Τι άλλο θα δούμε;

Εχμ, είναι κάπως... Μην δίνετε σημασία σε παρόμοιου είδους "proktika".

Βλαχοκυριλές είπε...

αποκλείεται να είναι πραγματικό αυτό. θα είχε γίνει πάρτυ στα δελτία και τα pre-game shows (πχ άλτερ) έστω και με την υποψία ότι έχει συμβεί.

Βλαχοκυριλές είπε...

btw, το freeze σήμερα είναι στις 4?

Lucha Libre είπε...

Μία λύση: απάντηση και forward για όλα τα παρόμοια παραπληροφορητικά mails.

Οι αντιστοιχίες δεν είναι τυχαίες στις αρβύλες που κυκλοφορούν. Είναι φανερή η προσπάθεια να μειωθούν οι εντυπώσεις τόσο από τη δολοφονία του Α. Γρηγηρόπουλου (τάχα νεκρός αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων), όσο και από την περίπτωση της προσαχθείσας στη ΓΑΔΑ νέας που έχει κάνει μεγάλο ντόρο (η τωρινή αρβύλα με το ξεγύμνωμα στη Δαφνη έρχεται πάνω στην ώρα κι αυτή).

Κι ύστερα μας λένε πως δεν έχουμε πόλεμο. Πόλεμο ενημέρωσης, σίγουρα έχουμε.

stassa είπε...

Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο. Επειδή κυκλοφορεί από αρβύλα δεν πάναπεί τίποτα, και τα δικά μας νέα κινούνται έξω από το ρεύμα της πληροφόρησης των καναλιών και των σταθμών και δεν επιβεβαιώνονται, εμπιστευόμαστε τις μαρτυρίες του κόσμου. Οτι υπάρχουν μπάτσοι που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες της δουλειάς τους, γνωστό, αν θυμάστε να τους ψεκάζουνε κι αυτούς οι ματατζήδες κάτι χρόνια πριν (άααααχ) (όχι, άααααχ).

Για το ματσιλίκι και το μισογυνισμό του α/α χώρου ελπίζω να μην έχουμε τίποτα αυταπάτες, όπως ας πούμε οτι δεν υπάρχει, οτι οι αναρχοαυτόνομοι δεν έχουνε προκαταλήψεις και δεν πιστεύουνε οτι οι γκόμενες είναι μόνο για τον πούτσο κι όλα αυτά. Μια κι είναι εδώ κι η Λολίτσα, δεν ξέρω αν προσέξατε μια επέλαση βαρβάτων αναρχοψωλαράδων στο μπλογκ της τις προάλλες.

Βγήκε ο κόσμος στους δρόμους, τα έβαλε με τους μπάτσους, εντάξει, μην ξεχνάμε όμως τον μπάτσο που κουβαλάμε όλοι μέσα μας, έτσι; Γιατί τότε κινδυνεύουμε περισσότερο ακόμη.

Κι εγώ πάντως περιμένω μια επιβεβαίωση από κάπου. Από την ορθογραφία και το συντακτικό του βεντέτα όμως, συνάγω οτι δεν έστειλε αυτός την επιστολή που έλαβε η Αθηνά. Ένα το κρατούμενο. Περιμένω το επόμενο.

Yellow Kid είπε...

Συμφωνώ με JustAnother.Το Vendetta είναι η Espresso των μπλόγκ αν κάτσεις να το διαβάσεις,

GiaNt είπε...

Έλεος ρε παιδιά.. Μην βοηθούμε τον κάθε βλαμμένο στην προβοκάτσια του..

Ένα κάρο μαλακίες ακούμε αυτές τις μέρες.. Αυτό σας παραξένεψε...

Προτείνω την διαγραφή του θέματος...

stassa είπε...

Ώπα ρε Giant. Ό,τι δε γουστάρουμε να τ' ακούμε το διαγράφουμε; Πώς την είδες, Παναγόπουλος; Άμα θες να βάλω για πηγή και το ποστ από το μπλογκ της Αθηνάς, που της ήρθε το νέο με μέηλ, αφού δεν σ' αρέσει ο βεντέτας. Ούτε εμένα μ' αρέσει, και είπα οτι την ανεβάζω με κάθε επιφύλαξη την είδηση (έβαλα και το μπάνερ που έχει και λέει να ξεγυμνώσουνε τις μουσουλμάνες για να φαίνεται τί μαλάκας είναι). Αλλά από ποιούς περιμένεις οτι θα μάθουμε τέτοια περιστατικά; Από τους σύντροφους που τα κάνουνε;

GiaNt είπε...

Δε διέταξα την διαγραφή του.
Είπα "Προτείνω". Αυτό σημαίνει πως αν συμφωνείς και εσύ θέλω να διαγραφεί..

Τα blogs τις τελευταίες μέρες οργιάζουν απο ψεύδη για να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στο κίνημα.. Δε χρειάζεται να συμβάλουμε σε αυτό.. Αυτό λέω.. Μην ασχολούμαστε με την κάθε παπαριά που γράφει ο κάθε παπάρας..

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία αυτών που επινοούν αυτές τις "ειδήσεις" δεν έχει όρια. Κάνει μπαμ περί τίνος πρόκειται.

Βλαχοκυριλές είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ATHENA είπε...

1. ΘΕΩΡΩ ΧΟΝΤΡΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

2. ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΛΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ

3. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
3.1. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ)
3.2 ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

4. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΚΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ

AN ΟΝΤΩΣ EΓΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

Η ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

GiaNt είπε...

Τι να πω ρε παιδιά... Αν αναδημοσιεύουμε την προβοκάτσια κάθε καμένου μαλάκα το έχουμε χάσει το παιχνίδι.. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα blog και να γράψει ότι παπαριά του κατέβει.. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τον θεωρήσουμε απαραίτητα πηγή ενημέρωσης..

ATHENA είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ.

GiaNt είπε...

Καλό είναι να δημοσιεύουμε επιβεβαιωμένα γεγονότα.

Προσωπικά δε δημοσιεύω γεγονότα που στρέφονται ενάντια στην "άλλη πλευρά"..

Η αναδημοσίευση των κειμένων τους απο εμάς, ενδυναμώνουν την προβοκάτσια τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους..

ATHENA είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ

Yellow Kid είπε...

Ωπα, κουλάρετε!

Καταρχήν το ίδιο απαίσιο πόστ νομίζω ότι ο συντάκτης της Εσπρεσσοβεντέτας μας έκανε την χάρη να το κατεβάσει από μόνος του. Πάλι καλά.

Giant, Δεν έχουμε κανένα λόγο να αφαιρέσουμε πόστ.Είστε όλοι μέλος γιατί εμπιστεύομαι την άποψή σας.
Από μεριά μου πιστεύω ότι και από το Indimedia που έχουμε ξεσηκώσει, τα φουσκώνουν λίγο τα πράγματα. Γι αυτό και ζητάω πάντα επιβεβαίωση απ' οποία πλεύρα, κάτι το οποίο έκανε και η Stassa στην προκειμένη περίπτωση.

Και στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι ο συντάκτης της Εσπρεσσοβεντέτας πήρε αυτό που του αξίζει.

stassa είπε...

Giant, σόρρυ που σε είπα Παναγόπουλο, παρεξήγησα την σημασία του "προτείνω". Τό λέω όμως όσο πιο καθαρά μπορώ οτι η (πρώτη) "πηγή" που βρήκα την "είδηση" είναι για κλάμματα και τη δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη και ζητώντας επιβεβαίωση. Από αυτή την άποψη, μπορείς να το δεις ως είδηση, μπορείς να το δεις και ως παράδειγμα της παραπληροφόρησης των μπάτσων. Εξαρτάται αν επιβεβαιωθεί τελικά ή όχι (που ακόμη δεν έχει, άρα...).

Προφανώς δε θέλω να αναμεταδώσω την προβοκάτσια και την προπαγάνδα των μπάτσων, ούτε και κανενός άλλου όμως. Σε κάθε κινητοποίηση υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία και για να βγάλουμε άκρη, πρέπει να τα έχουμε όλα υπόψη μας. Εμένα πάντως ο μισογυνισμός του α/α χώρου είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει ιδαίτερα, για διάφορους λόγους προσωπικής εμπειρίας κτλ, αν θες μια μέρα τα συζητάμε με συνοδεία ούζου (-ου, όχι -ι!)

Σκέψου κι αυτό που λέει ο kid πάντως. Στο ιντυμήντια πριν λίγο καιρό έγινε μαζική αποχώρηση ιδρυτικών μελών, επειδή διαφωνούσαν με τη λογοκρισία που πέφτει εκεί μέσα, μερικές φορές.

btw ο βεντέτας δεν κατέβασε το ποστ, αλλά άλλαξε το μπάνερ με τη μουσουλμάνα κι έβαλε ένα που έχει έναν πιτσιρικά με παλαιστινιακό μαντήλι σε πρώτο πλάνο. Τώρα, να πιστέψω οτι είναι τόσο ζώον που δεν είχε καταλάβει τί φωτογραφία είχε βάλει στην αρχή; Όχι οτι θα δυσκολευτώ...

stassa είπε...

Χμ, σε τελευταία ανάλυση αφού τόσα μέλη διαφωνήσαν με το ποστ, άλλαξα τουλάχιστον τον τίτλο του, για να μη φαίνεται οτι αναφέρουμε την "είδηση" με βεβαιότητα και σαν γεγονός. ΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στον Παπαδάκη και στον Αυτιά, ανέφεραν το περιστατικό.

Λυπάμαι που κάποιοι έσπευσαν μετα φόβου και τρόμου να βγάλουν το περιστατικό μούφα.

Ομοϊδεάτες μαθές...