ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ζητείται επιβεβαίωση

Έξω από το 1ο Λύκειο Περιστερίου, μαθητές που βρίσκονταν έξω από το κατειλημμένο σχολείο τους δέχτηκαν πυροβολισμούς και ξαφνικά το χέρι ενός μαθητή γέμισε αίματα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργείται αυτή την ώρα.

Πηγή Indimedia

3 σχόλια:

hnioxos είπε...

Σωστό. Ο μαθητής πυροβολήθηκε εχθές το βράδυ από άγνωστο όπως λέει η αστυνομία. Είναι γιος του συνδικαλιστή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ). Ο μαθητής ονομάζεται Γιώργος Παπλωματάς, είναι 16 χρόνων και ο πατέρας του είναι ο Κώστας Παπλωματάς. Ο πατέρας είπε ότι μετά από την ακτινογραφία η σφαίρα φαίνεται ότι είναι από πυροβόλο όπλο. Η αστυνομία λέει δια του εκπροσώπου της ότι είναι από αεροβόλο. Δημιουργούνται ερωτηματικά για την καθυστερημένη ανακοίνωση στον τύπο όπου βγήκε μόνο σήμερα το πρωί ενώ το περιστατικό έγινε εχθές το βράδυ.

ATHENA είπε...

ΣΦΑΙΡΑ 20 ΧΙΛΙΟΤΣΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΛΗΜΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

hnioxos είπε...

Μόλις μεταδόθηκε ότι και επίσημα είναι από πυροβόλο όπλο. Το απόγευμα πού είναι η πορεία; Πώς φτάνει κανείς εκεί; Ενημερώστε