ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ένα ψεύτικο mail απο έναν δολοφόνο!

Σήμερα μου έστειλαν αυτό το mail :

"Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος"

"Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο. Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή."


Είχα δίκιο που δεν πίστεψα λέξη... μετά από λίγο ήρθε ένα άλλο mail για να μου δώσει αυτό εδώ το λίνκ!

Τι άλλο έχει σκοπό να κάνει και να πεί αυτός ο δολοφόνος με τον σκατιά σύμβουλο του για να μην τον χώσουν όσο πιο βαθειά γίνεται στη στενή;
Τι άλλο ρε @@$%&&* ;

4 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα.
Όχι άλλη λάσπη, από αυτούς που έχουν λερωμένα τα χέρια τους από 15χρονο αίμα. Όχι άλλο κάρβουνο...

manetarius είπε...

Και να δεις που θα τον βγάλουν τρελλό τον σκατίμπατσο και θα τον αφήσουν να σκοτώσει κι άλλους!
Πνίγομαι...δεν πάει άλλο!

ATHENA είπε...

ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ (ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡ ΡΑΜΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ)ΟΛΕς ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.

ΛΙΓΟ Η ΤΡΕΛΑ ΛΙΓΟ Ο ΕΠΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.


ΥΓ. ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΔΙΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ) ΕΥΤΥΧΩς ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ!

patsiouri είπε...

Το χειρότερο που έχει να πάθει είναι να απαλλαγεί εντελώς από τις κατηγορίες και να τον αφήσουν ελεύθερο.
Σε10 μέρες κάποιος θα τον καθαρίσει τον παλιόπουστα.
Και πολύ του δίνω...