ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Κρείττον σιγάν

5 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Αntidrasex είπε...

Τα ΚΝΑΤ πάλι σε δράση?
Το ΚΚΕ έχει κάνει κάνα σχόλιο ή κάνει την πάπια?
Γιατί μερικές μέρες πριν διάβασα αυτή τη φήμη:
http://nuntiusweb.blogspot.com/2008/12/blog-post_18.html

manetarius είπε...

Δεν είναι καλά ο κόσμος ρε...εδώ κοιτάμε πως θα αφοπλιστεί η αστυνομία κι αυτοί προτρέπουν να οπλιστούν κι οι πολίτες! Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Χτεσινοί σαλτιμπάγκοι,χαφιέδες μυστικών υπηρεσιών και ανεπάγγελτοι, είναι σήμερα ρυθμιστές της κατάστασης στην ελληνική μπανανιά, προβάλλοντας την διαφθορά, το χαφιεδιλίκη , την υποταγή στα αφεντικά ως προσόν που μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά.

Το σύστημα πάσχει από πάνω ως κάτω, και παράγει τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, όπως το ελληνικό που το ζούμε, να μπορέσει η ηθική και η ευσυνειδησία και επιπλεύσουν.

Όχι δεν είναι μια μικρή μειοψηφία οι ασυνείδητοι κρατικοί λειτουργοί, είναι η μεγάλη μερίδα των αστυνομικών, των γιατρών, των δικαστικών, των υπαλλήλων στους δήμους και στις πολεοδομίες, στις εφορίες, όπου τέλος πάντων το κράτος έχει τους λειτουργούς του.
Γιατί το σύστημα που έχει κατασκευαστεί οδηγεί στην διαφθορά, στην συναλλαγή, στην καταπίεση του πολίτη.
Γιατί το κράτος έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα να «πατάει» τους πολίτες της χώρας αυτής, να απαιτεί χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Και επειδή το κράτος δεν είναι γενικό και αόριστο, αλλά έχει μορφή, και η μορφή του στην Ελλάδα είναι οι μηχανισμοί εξουσίας, εύκολα μπορούμε να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που το αντιπροσωπεύουν.

Η εξουσία όμως δεν είναι απόρροια της λαϊκής ετυμηγορίας , η εξουσία του κάθε κόμματος στην Ελλάδα, γιατί κομματική είναι η εξουσία, είναι αποτέλεσμα μιας σειράς κάλπικων και απατηλών διαδικασιών, που σκοπό έχουν την νομή της εξουσίας με κάθε τρόπο, το άρπαγμα της κουτάλας έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.
Έτσι μ’ αυτό τον τρόπο όποιος καταφέρει με εκλογικά συστήματα και λοιπά τερτίπια να αποσπάσει ακόμα και το 22% των ψήφων του εκλογικού σώματος, γίνεται κυβέρνηση και κάνει ότι θέλει στην κυριολεξία για 4 ολόκληρα χρόνια. Χωρίς να μπορεί κανένας θεσμός να σταματήσει το οποίο αντιλαϊκό μέτρο, ενάντια στην λαϊκή βούληση, προσπαθήσει να εφαρμόσει. Κανένας, εκτός από τους βουλευτές που δίνουν στην εκάστοτε κυβέρνηση την αυτοδυναμία.
Τόσο δημοκρατικά.
Εκείνοι που νοθεύουν και περιφρονούν την λαϊκή βούληση και εγκαθίστανται στην πλάτη του λαού, μοιράζοντας όμως μικροεξουσίες και μικροαυθερεσίες στους πολυάριθμους κρατικούς λειτουργούς του.
Μια ατελείωτη επανάληψη, μια μικρογραφία της διαφθοράς όλου του μηχανισμού, αποτελούν όλες μαζί και κάθε μια ξεχωριστά οι κρατικές υπηρεσίες.
Κάθε φορά που βλέπετε στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης πολίτες να λένε «οτι τα φέρνουν δύσκολα βόλτα» να ξέρετε ότι κάποιοι τους έκλεψαν τα χρήματα, στερώντας τον τόπο από την ανάπτυξη, μοιράζοντας το πλούτο του λαού σε 50 οικογένειες.
Και κάποιοι τώρα, αυτούς τους πολίτες που αντιδρούν και εξεγείρονται, τους ψεκάζουν και τους σκοτώνουν.
Αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ.

hnioxos είπε...

μπεεεεεεε