ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

δραση και στο μεγαρο μουσικης αθηνων
από παιδαρος 1:53μμ, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 3:14μμ, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008)

αδιανοητο!!!

χθες βραδυ μια ομαδα απο καλλιτεχνες μεταπτυχιακοους και οχι μονο αναρτησαν πανω στην εισοδο του μεγαρου μουσικης το οποιο εγραφε :


η τεχνη μιλαει για την ζωη
οταν η ζωη αφαιρειται η τεχνη τι κανει;;;


και μοιραστηκαν καποια κειμενα αρκετα κουλτουριαρικα για τα μυαλα των δηθεν (και μη) του μεγαρου μουσικης.

ξεκινησε το live(ηταν ενα κονσερτο και μια συμφωνια) και σε ενα απο τα μερη της συμφωνιας και ενω ολοι περιμεναμε σιωπηλα να συνεχισει η κρατικη ορχηστρα συνεβει το αδιανοητο.

διασπαρτοι στην αιθουσα φωναζαν το προαναφερθεν συνθημα και μετα διαβασαν συντονισμενα κατι ποιητικο που δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως. οταν τελειωσανε τα παιδια καποιοι απο το κοινο χειροκροτησαμε. παιρνει τον λογο ο μαεστρος και λεει οτι η τεχνη συνεχιζει και οτι εμεις οι νεοι πρεπει να ειμαστε πιο μπροστα απο αυτους. μετα συνεχισε παθιασμενα την διευθυνση της ορχηστρας του. στο τελος ξαναπηρε τον λογο και ειπε οτι η γενια του ειχε ενα συνθημα ψωμι παιδεια ελευθερια και οτι εμεις θα επρεπε να εχουμε το συνθημα παιδεια παιδεια παιδεια.

αυτο που εγινε ειναι πραγματικα αδιανοητο για το μεγαρο αφου το να διακοψεις μια ορχηστρα σε εναν τετοιο χωρο δηλωνει και ασεβεια και τετοια...δεν ξερω αν εχει ξαναγινει στο εδω

μπραβο στα παιδια. θελει γερα κοτσια αυτο που κανανε


ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

2 σχόλια:

JustAnotherGoneOff είπε...

Χμμ, το είχα προσέξει πριν αρκετή ώρα το τόπικ αλλά μπήκε δύο φορές, το ένα μάλιστα είχε ένα δυο σχόλια αλλά το κατεβάσανε, αυτό που έβαλες είναι δεύτερη έκδοση.

Ακόμη κι αυτό το "ασήμαντο" τόπικ πέρασε από λογοκρισία... τι να πω. Επιφυλάσσομαι πλέον για την αξιοπιστία όσων διαβάζω στο indymedia.

ATHENA είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΨΙΛΟΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΔΥΜΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ...