ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ειναι must!

9 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

...άσχετο με το μπλογκ

GiaNt είπε...

χαχαχααχχααχ

Αντίδραση+σεξ, θα έλεγα πως σχετίζεται με την συγκυρία που επέλεξε το κράτος να δημοσιεύσει το spot αυτό..

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο ευγε νεε μου!!!

hnioxos είπε...

συμφωνώ με τον antidrasi+sex. Το ποστ είναι άσχετο με το θέμα του μπλογκ. Καλύτερα είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό. Αν είναι να κάνουμε ένα μπλογκ, το οποίο θα είναι ένα μπλογκ κοινότητας, γενικά για πολιτικές απόψεις μπορούμε να το δούμε, αλλά αυτό εδώ το μπλογκ είναι κάτι διαφορετικό.

PALOUKI LOUK είπε...

προφανως τα κομματικοποιημενα παιδακια τα ενοχλει οτι αυτη ειναι η βαθια αιτια του πολεμου, και οτι αυτοι ειναι οι 300 κουκουλοφοροι οπου μας εβγαλαν στον δρομο!και οτι δικα τους σκυλια ειναι οι μπατσοι!!!αδιαφορω πληρως για την αντιδραση σας αυτη!

Yellow Kid είπε...

Όχι και κομματικοποιημένα παιδάκια ο "Αντίδραση" και ο "Ηνίοχος", βρε Παλούκι! Σε βρίσκω λίγο άδικο με τα παιδιά!

Αλλά δεν συμφωνώ και απόλυτα μαζί τους, ότι το ποστ σου είναι εντελώς άσχετο. Λιγάκι μπορεί. Αλλά αν και δεν έχω δει το πρωτότυπό spot θα συμφωνήσω με τον Giant.

Δεν θα ήθελα να επιμείνουμε άλλο σχετικά με το θέμα της ανάρτησης πάντως.

PALOUKI LOUK είπε...

κιτρινε ξερω καλυτερα...

Ανώνυμος είπε...

εαν βγαινατε λιγο παρα εξω απο την φουστα της μαμακας ισως να ακουγατε....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ:
ΣΚΥΛΙΑ!ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

hnioxos είπε...

Αγαπητέ μου Παλούκι, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το σχόλιο. Παρολαυτά, εγώ θα πω το εξής: Ο λόγος δημιουργίας αυτού του μπλογκ και ο λόγος που εγώ συμμετέχω σε αυτό, είναι για να μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε όσον αφορά την εξέγερση. Οι όποιες αντιδράσεις μας σε σχέση με την οικονομική κατάσταση, αν και όχι απολύτως άσχετες με τα αίτια που δημιούργησαν την εξέγερση, ωστόσο κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται εδώ. Και ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να διαφυλάξουμε το χαρακτήρα αυτού εδώ του μπλογκ και να μην το αφήσουμε να γίνει μια κοινότητα τύπου facebook, όπου ο κάθε ένας θα λέει αυτό που θέλει, ασχέτως θέματος. Σε κάτι τέτοιο απλούστατα δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω.

Τώρα όσον αφορά τη μομφή που αναφέρεις περί κομματικοποίησης, αν και δεν είμαι κομματικοποιημένος, σίγουρα όμως έχω μια πολιτική άποψη που την εκφράζω ευκαιρίας δοθείσης. Και αυτό σίγουρα δεν είναι ούτε κακό, ούτε επιλήψιμο. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι καλύτερα να έχει κάποιος μια καθαρή πολιτική άποψη παρά να είναι μπερδεμένος, ή απολίτικος.
Επίσης το ότι έχεις διαμορφώσει άποψη για μένα από την προσωπική μας γνωριμία, νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν από τους αναγνώστες αυτού εδώ του μπλογκ. Και πολύ περισσότερο δεν αποτελεί επιχείρημα.