ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Άρθρα του BBC

Ορίστε και ένα άρθρο του BBC για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην ειρηνική διαμαρτυρία των παιδιών που πήγαν στο Γκάζι και τους ξυλοφόρτωσαν στην Πειραιώς. Η μαρτυρία είναι από αυτόπτη μάρτυρα, Βρετανό επιχειρηματία που μένει στη χώρα μας και εκείνη τη στιγμή είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα.

Επίσης το άρθρο για την κατάληψη του στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ

3 σχόλια:

stassa είπε...

Το άρθρο του BBC λέει οτι 12 ώρες πριν τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου οι μπάτσοι επιτέθηκαν σε χιλιάδς οικονομικούς μετανάστες που προσπαθούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους, και ένας από αυτούς έπεσε σ' ένα τσιμεντάνιο κανάλι(νομίζω λέει τον Κηφισό), κι από τότε είναι σε κώμα.

Ξέρει κανείς για ποιό επεισόδιο μιλάει; Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα (κλασσικά). Ποιός είναι ο άνθρωπος που είναι σε κώμα;

stassa είπε...

Αυτό το κομμάτι:

"About 12 hours before Alexandros Grigoropoulos was killed, riot police are alleged to have baton charged several thousand economic migrants and would be refugees who were trying to obtain the necessary papers to claim political asylum.

During the panic, one young South Asian man plunged head first into a concrete lined canal and was critically injured.

He has been on a life support in intensive care for more than a week. On Monday, doctors are due to turn off the machine to see whether he can survive unaided."


Για ποιά φάση μιλάει και πώς λένε τον άνθρωπο;

hnioxos είπε...

stassa δεν είμαι σίγουρος για ποιο ακριβώς περιστατικό μιλάει, αλλά έγιναν συγκρούσεις που μάλιστα είχαν και έναν νεκρό στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Πάρε και ένα σχετικό λινκ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=918909

Αν και αυτό το περιστατικό έγινε παλαιότερα, στις 26 Οκτωβρίου. Δεν ξέρω κάτι πιο πρόσφατο εκτός από αυτά που γράφει το indymedia. Αν βρεις κάτι άλλο πες μου κι εμένα