ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Προβοκάτσια 2: Η Επιστροφή

Σαν sequel κακογυρισμένης ταινίας...

Τα ξημερώματα της Τρίτης, 3/2/2009, και ενώ η κοινή γνώμη είχε αηδιάσει άλλη μία φορά με τις εικόνες των δίποδων χοιρινών που χτυπούσαν και ψέκαζαν μεσήλικες και παπούδες αγρότες, εντελώς συμπτωματικά κάποιοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα, δίνοντας και πάλι στους μπάτσους το ρόλο του θύματος....

Αντιγράφω από tvxs:
Επίθεση με χειροβομβίδα και πυροβολισμούς δέχθηκε τα ξημερώματα το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού. Η χειροβομβίδα δεν εξεράγη και στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο ειδικός φρουρός είδε από απόσταση τρεις αγνώστους να φεύγουν με τα πόδια. Τις έρευνες για το νέο περιστατικό έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Τη σκυτάλη πήραν οι δημοσιογράφοι (όσοι ακούσατε τον Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ, θα καταλάβατε), και άντε πάλι από την αρχή...

Όμορφα πράγματα!

UPDATE (πάλι από tvxs):
Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΑΤ Κορυδαλλού, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός. Με τηλεφώνημα στο εκδοτικό συγκρότημα Λαμπράκη, άγνωστοι ανέλαβαν την ευθύνη για λογαριασμό της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» -γεγονός που η αστυνομία εξετάζει με εξαιρετικά μεγάλη επιφύλαξη.
Η επίθεση κινήθηκε «στα πρότυπα» εκείνης κατά του αστυνομικού τμήματος Ν. Ιωνίας και κατά των αστυνομικών στα Εξάρχεια. Στις 04:15, τρεις με πέντε (σύμφωνα με μαρτυρίες) δράστες κατευθύνθηκαν πεζή στο τμήμα, στη διασταύρωση των οδών Φιλικής Εταιρείας και Θερμοπυλών, και άρχισαν να πυροβολούν. Έριξαν μία χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες, πιθανότατα από υποπολυβόλο. Ο φρουρός του τμήματος δεν τραυματίστηκε, εφόσον έσκυψε. Οι σφαίρες πέρασαν πάνω από το κεφάλι του και σφηνώθηκαν στο κουβούκλιό του και τον τοίχο του αστυνομικού τμήματος. Μέσα στο τμήμα βρίσκονταν επίσης άλλοι δύο αστυνομικοί.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 5:06 το πρωί, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και ανέλαβαν την ευθύνη για λογαριασμό της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Οι Αρχές, ωστόσο, εξετάζουν το τηλεφώνημα με δυσπιστία, εφόσον στις άλλες επιθέσεις που αποδίδονται στην οργάνωση στελνόταν προκήρυξη – δεν γινόταν τηλεφώνημα. Η αστυνομία πάντως κάνει λόγο για τρομοκρατική ενέργεια. Τις έρευνες ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

3 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Η πρώτη σου παράγραφος είναι ακριβώς οι σκέψεις μου μόλις το άκουσα σήμερα το πρωί...
Πολύ βολικό...

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε ρε παιδιά υπογραφες να φυγει ο Πορτοσαλτε ! ΕΛΕΟΣ ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!

ATHENA είπε...

OΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΚΕΦΤΗΚΑΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΝΟΥΖ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΖΜΕΝΟΥΖ ΚΡΗΤΙΚΟΥΖ
[ΠΟΥ ΩΖ ΓΝΩΖΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΞΙΠΛΙΖΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΖ ΤΙΖ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΟΡΓΑΝΩΖΕΙΖ ΜΑΖΙ -ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΕΖ ΜΙΛΑΜΕ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ-]