ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσκόπηση

Σιγά σιγά κάποια ποστ αρχίζουν και βγαίνουν "εκτός θεματικής" και επειδή πολλές φορές έχουμε έρθει στην δυσάρεστη θέση να "μαλώνουμε" τους συνεργάτες μας για αυτό, αλλά και επειδή η μορφή των μπλογκ οφείλει να είναι όσο το δυνατόν φιλελεύθερη, σκέφτηκα μήπως ήρθε ο καιρός να διευρύνουμε την θεματική, όχι μόνο στην αστ.ασυδοσία και παραπληροφόρηση των ΜΜΕ αλλά και άλλου.

Σύμφωνα με το σάιτ στο οποίο κατασκεύσα την δημοσκόπηση, μας δίνει ένα μήνα καιρό πριν κλείσει και σφραγιστεί. Θεωρώ ότι θα έχουμε κατασταλάξει πολύ ποιο νωρίς.Το εν λόγω λίνκ για το πόστ, σε όσους αργήσουν να ψηφίσουν, θα βρίσκεται μέχρι τότε πάνω δεξιά.

Ευχαριστώ για την συνεργασία σας,
Yellow Kid

5 σχόλια:

ATHENA είπε...

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗς ΠΕΡΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΑ + ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ.

ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ Τ6ΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΛΥΡΙΚΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΕΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΚΟΥΝΕΒΑ, ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΑΚΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ..


ΦΙΛΙΑ

Yellow Kid είπε...

Αυτά σκεφτηκα και εγώ συν της άλλης.
Η δολοφονία του Αλέξη ήταν το χαλικάκι που κύλησε και σήμερα χιονοστιβάδα μεγαλώνει τόσο που είναι δύσκολο να την αγνοήσεις.

Όσο για την "οικολογία" στο μυαλό μου είχα τον Κακλαμάνη...

yX είπε...

@ΥΚ:
Στο θέμα με τον Κακλαμάνη, κατά τη γνώμη μου ο κόσμος αντέδρασε κυρίως λόγω της ασυδοσίας του δήμου, που έστειλε νύχτα τις μπουλτόζες να κάνουν παράνομη εκχέρσωση, με τα ΜΑΤ να προφυλάσσουν τους παρανομούντες.

@all:
Μη με παρεξηγήσετε, η οικολογία είναι πολύ σοβαρό θέμα και για μένα, αλλά είναι επίσης και τόσο μεγάλο θέμα που χρειάζεται blogs να ασχολούνται αποκλειστικά με αυτήν, για να καλυφθεί έστω και στοιχειωδώς. Και υπάρχουν, δόξα τω θεώ, αρκετά τέτοια blogs.

Εγώ λοιπόν υποστηρίζω να αρκεστεί η θεματολογία στα υπόλοιπα αντικείμενα, που είναι και πιο συναφή μεταξύ τους.

Anti είπε...

Ο Δεκέμβρης όμως δεν πρέπει να ξεχαστει.. Και τα αισθήματα μας που υπήρχαν εκείνες τις ημέρες δεν πρέπει να πάψουν. Και η φωνή μας δεν πρέπει να σιγήσει...

Jimmy Kane είπε...

ΘΑ συμφωνήσω με την ATHENA.
+ Ότι ειναι αλήθεια και όχι μόνο προσωπική άποψη.