ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ελεύθεροι σκοπευτές???

Δεν μας έφταναν οι σκλαβωμένοι???
Αντιγράφω απο Καθημερινή:

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης προσανατολίζεται να εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού και τις ευθείες απειλές της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» για μπαράζ φονικών επιθέσεων κατά ενστόλων. Ο στόχος διττός: Από τη μια να οχυρωθούν τα αστυνομικά τμήματα και από την άλλη να τονωθεί το κλονισμένο ηθικό του μάχιμου προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. Ετσι, υπάρχει σκέψη να τοποθετηθούν «κομάντος» της Αστυνομίας, σε στρατηγικά σημεία πέριξ των τμημάτων, οι οποίοι θα λειτουργούν ως ελεύθεροι σκοπευτές σε περίπτωση επίθεσης ενόπλων, ενώ επιτακτική θεωρείται από τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. η τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης έξω από τα τμήματα. Πάντως, πληθαίνουν οι φωνές κριτικής και στο εσωτερικό της Αστυνομίας, που κατατείνουν στο ότι η ΕΛ.ΑΣ. «πληρώνει ακριβά» την πρακτική του κομματισμού δεκαετιών.

Και πλέον, ξεδιάντροπο φαίνεται ο πραγματικός λόγος ύπαρξης της αστυνομίας: Να φυλάει την πάρτη της και τους εκλεκτούς και όχι τον κόσμο.
Απορία δικιά μου: Θα περιμένουν τουλάχιστον να σιγουρευτούν πριν ρίξουν? Ή θα φάει κανένας άσχετος καμία γιατί κάποιος θα "νομίσει ότι"?
Και άλλη απορία: Αυτοί τουλάχιστον θα είναι εκπαδευμένοι?

Κλίμα τρομοκρατίας θέλουν να δημιουργήσουν? Και μετά σε ρωτάει ο άλλος "γιατί λέτε ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ"? Γιατί ρε μαλάκα, μόνο στον πόλεμο βάζουν ελεύθερους σκοπευτές!

4 σχόλια:

yX είπε...

Έχουν ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. Να μου το θυμηθείτε, το επόμενο θύμα θα είναι καμιά γιαγιάκα που θα γυρίζει κεφάτη από του Βερόπουλου....

ΥΓ: κάντε edit το κείμενο και φτιάξτε λίγο το κείμενο, δε φαίνεται σωστά.

yX είπε...

Ωραία διατύπωση έκανα ο άτιμος.. Τέλος πάντων, καταλάβατε τι εννοώ... :P

Αntidrasex είπε...

Καταλάβαμε, αλλά δεν υπακούει... Έχει δική του βούληση...

Yellow Kid είπε...

Οι γνωστές βλακείες του word possessor του blogspot.

Copy από την Καθημερινή, γυρνάς το word possessor του blogspot σε "επεξεργασίά html" και paste.