ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

50 Χ 4 = 200 μας λείπουν 150!!!

Εχτές λοιπόν, η ελ.αςς. (αςς=κώλος αγγλιστί) έκανε άλλη μία μεγάλη επιτυχία!έκανε έφοδο σε γνωστό στριπτιτζάδικο της μιχαλακοπούλου και εξάρθρωσε όπως λέει μεγάλο κύκλωμα πορνείας. τα παρακάτω είναι προς δική σας τέρψη απο το δελτίο τύπου της ελ.αςς.:«Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και, αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν από την Υπηρεσία μας χρηματικό ποσόν των πενήντα (50) ευρώ, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει..».


και συνεχίζει:«χρηματικό ποσό δύο χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα (2.950) ευρώ, μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο ποσό των διακοσίων (200) ευρώ, το οποίο επεστράφη στην Υπηρεσία μας».
ΑΡΑ, 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΤΑ 50 ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΕΩΣ ΙΣΟΝ 150 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ;
ελ.αςς. - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ!
τσάμπα χειρομαλάξεις!!!
ΒΙΑ - ΣΕΞ - ΑΡΤΟ & ΘΕΑΜΑΤΑ υπό την αιγίδα του ανθρωπάκη παυλόπουλου
(πηγή:ΤΟ ΒΗΜΑ 3/2/2009, δελτίο τύπου ελ.αςς. 3/2/2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια: